0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Biehl Parfumkunstwerke Mb03

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Biehl parfumkunstwerke mb03 Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Biehl parfumkunstwerke mb03 Парфумована вода
Немає у наявності

Biehl Parfumkunstwerke mb 03 - аромат для релаксу та медитацій

Східний пряний парфум Biehl Parfumkunstwerke mb 03 огорне вас прохолодним димом ладану, і в ту ж мить зігріє смолистими переливами і теплими деревними акордами, наче з морозу ви присіли біля багаття і вас охопила приємна розслабленість і млість, що солодкою хвилею розливається по всьому тілу.

Парфум звучить надзвичайно гармонійно, затишно, він пестить сприйняття і налаштовує на особливий медитативний лад - умиротворюючий і світлий. З таким ароматом приємно мріяти, відпочивати від стресів та життєвих бур та розслаблятися у суспільстві коханої людини. Витонченість композиції дозволяє не відчувати запах безперервно, і тому він зовсім не втомлює - але як чудово зловити ароматну хвилю від волосся або тіла в русі!

Краса звучання захоплює і досвідчених поціновувачів нішевої парфумерії, і звичайних шанувальників орієнтального стилю - дуже вже хороший тут калейдоскопічний перехід від бальзамічних акордів до смолистих, амбрових, деревних, димних, мускусних і пряних. Прекрасний вибір для осені з її вогнищами і тонким ароматом листя і дерев - то барвистої та сонячної, то незатишної та чекаючої тепла.

Історія аромату

 

Творцем композиції став знаменитий парфумер Марк Бакстон (Mark Buxton) - це його ім'я та прізвище зашифровано у назві композиції mb : такий нестандартний хід вигадав засновник бренду Thorsten Biehl, який зробив акцент не на рекламі своєї продукції, а на її високій якості та унікальності звучання.

Незважаючи на відсутність гучних піар-кампаній та мільйонних вкладень у рекламу, продукція цього нішевого бренду з Гамбурга високо оцінена професіоналами та шанувальниками селективної парфумерії по всьому світу. Хоча бренд досить молодий - перша колекція була представлена в 2007 році - зараз його продукцію продають у найпрестижніших парф-бутиках Європи та Америки, освоюються також азіатські ринки, і все це виключно завдяки тому, що парфумерія бренду справді вартує своїх грошей і варта пильної уваги .

Заслуговує на похвал і фірмовий стиль флаконів - лаконічний, абсолютно без надмірностей, з однією лише літерою В на етикетці, стилізованій під підпис засновника марки - він повністю вписується в концепцію пана Біля.

 

Biehl Parfumkunstwerke mb03 – гармонія ладану, дерева та смол

Смолисті чари елемі з гарним лимонним відтінком зігріті темпераментним акцентом рожевого перцю і прикрашені звучанням ромашки - сухувато-травним, з гіркуватістю і трохи шкіряним відтінком.

Однак головна тема в композиції належить, безперечно, ладану – він цілком огортає вас із розкриттям базових нот. Йому вторить смоляний нюанс стираксу, затишна деревина кашмерану та вершкового сандала, орієнтальний колорит пряних пачулі та квітів лабдануму, м'яке тепло амбри та непереборне тяжіння мускусу.

Звучання парюмованої води радує стійкістю і виконано того особливого шарму, який можуть дозволити собі люди не з натовпу - глибокі, складні та цілісні особистості.

Якщо ви цінуєте в парфумерії унікальність і неповторність образу, вам неодмінно варто купити Biehl Parfumkunstwerke mb03 - Ви навряд чи зустрінете де-небудь подібне, і безперечно зможете пишатися ексклюзивністю свого вибору.