0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Biehl Parfumkunstwerke Hb01

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Biehl Parfumkunstwerke hb01 Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Biehl Parfumkunstwerke hb01 Парфумована вода
Немає у наявності

Biehl Parfumkunstwerke hb01 - літнє небо над квітучим садом.

Biehl Parfumkunstwerke hb 01 – легкий, повітряний та піднесений аромат, на який не зможуть не звернути своєї уваги поціновувачі рідкісної парфумерії з тонким смаком. Ця квіткова парфумована вода подібна до музики білих квітів, прикрашеної деревними, пудровими і солодкими акордами.

Її звучання ідеальне в прохолодному повітрі зими та весни, а восени вона навіює прекрасні спогади про небесну синяву, якої так не вистачає серед низки дощів.

Парфум запропонований брендом як композиція для романтичних жінок і молодих чоловіків, і, звичайно ж, він буде доречним подарунком парі, яка любить освіжити свої почуття.

Історія аромату

 

Бренд був заснований спадковим парфумером з Гамбурга Thorsten Biehl і дебютував із великою та багатогранною колекцією у 2007 році. Біль залучив до співпраці багатьох знаменитих майстрів, але ця дивовижна композиція була розроблена батьком творця марки Henning Biehl: саме його ініціали зашифровані в назві hb01 на лаконічному флаконі, презентованому через 10 років, у 2017-му.

Концепція цього нішевого парфумерного бренду полягає у бездоганності продуктів: ідеальне виконання, мінімалізм флаконів та відсутність реклами – ось три "кити", на яких стоїть цей селективний будинок. І саме вони принесли йому успіх і визнання: авторитет цього бренду серед справжніх цінителів ольфакторной краси безсумнівно високий! Без дорогих і галасливих рекламних кампаній бренд завоював ринки Європи, Азії та обох Америк - а це говорить багато про що!

Довгий час придбати такі унікальні флакони можна було лише у спеціалізованих магазинах Європи, проте тепер можна купити Biehl Parfumkunstwerke hb01 в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає колекція оригіналів цього витонченого бренду "для знавців".

 

Biehl Parfumkunstwerke hb01 – мелодія зелені та квітів

Мелодія стартує яскравою квітковою насолодою апельсинового кольору - африканського флердоранжу - і фруктовим коктейлем персиків та чорної смородини, в якому солодкі ноти переплітаються з чарівною кислинкою. І тут же вливається чудовий струмок свіжості - прохолодні зелені ноти в тандемі з терпкою цитрусовою соковитістю бергамота чудово тонізують вас і балансують насолоду композиції.

Серцевий акорд весь пронизаний магією квітів: білий хвилюючий дует важкої туберози і романтичної шипшини солює в цій мелодії, гармонійно доповнений екзотичним іланг-ілангом, пудровим оксамитом ірисів, чуттєвим трепетом троянд і ніжним передзвоном конвалії.

Базові ноти спокушають ваніллю, спокушають мускусним тяжінням та утихомирюють деревними переливами теплого вірджинського кедра та вершкового м'якого сандала.

Якщо ви шукаєте по-справжньому витончену, рідкісну та якісну парфум, вам, безумовно, варто купити Biehl Parfumkunstwerke hb01 - Ви отримаєте справжню насолоду!