0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Biehl Parfumkunstwerke Eo03

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Biehl Parfumkunstwerke eo03 Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Biehl Parfumkunstwerke eo03 Парфумована вода
Немає у наявності

Романтика сьогодні набула нового імені. І звучить воно не інакше, як Biehl parfumkunstwerke Eo03 . Третій аромат від автора Егона Олькерса бренд представив у 2007 році.

Німецька торгова марка створила ті умови, працювати в яких мріє будь-який талановитий парфумер. Завдяки її засновникам, всі майстри, що творять під егідою Biehl parfumkunstwerke, здобули можливість створювати композиції, не відволікаючись на такі «земні» речі, як фінансові витрати, собівартість, прибуток та споживчий попит. Часом здається, що ці продукти такі далекі від нинішніх тенденцій на парфумерному ринку, що можна порівняти їх лише з роботами геніальних художників. З тією різницею, що визнання до цих майстрів прийшло відразу ж, а не через десятки чи сотні років. Виробник настільки високо цінує роботи своїх авторів, що колекцію цих ароматів він називає не інакше, як альфакторна галерея. І щиро зізнається, що призначені вони далеко не для широких мас, а лише для тих, хто вміє цінувати рідкісні, креативні та по-справжньому унікальні композиції, хто не бажає пахнути, як усі, і віддає перевагу «індивідуальному пошиття» товарів масового виробництва.

Biehl parfumkunstwerke Eo03 – все одно що вирушити в захоплюючу подорож по найкрасивіших просторах Середземномор'я. Тому, хто мав щастя насолоджуватися чистим піском, ніжитись у лагідних морських хвилях, милуватися квітучими травневими садами на Південному узбережжі Франції, напевно буде близьким і зрозумілим твір цього іменитого майстра. Воно наповнене щебетанням птахів і романтичними мріями, чистотою сонячного світла і обіцянками того, наскільки чуттєвим і сповненим ніжності може бути ваш майбутній день.

Чистий, ніжний, безневинний, але водночас приголомшливо глибокий і принадний – такі асоціації виникають при запахуванні аромату, робоча назва якого була «тендітною, зворушливою». Виробник ототожнює парфум з «екстравагантністю в білому», так як при всій його насиченості, Eo03 не займатиме елегантності, шику та шляхетності.

Як і всі видання торгової марки, парфумована вода вражає своєю багатогранністю, яскравістю та багатством композиції. Знайомство з нею починається свіжістю зелених нот, ніжністю африканського апельсинового кольору, неролі, соковитістю запашного персика та малини, відтінених зухвалими нотами ароматного перцю. Її «серце» зіткане з хвилюючих акцентів іланг-ілангу, жасмину, туберози, зворушливої фіалки та делікатної гвоздики. База парфуму притягує та вабить. Тут чути відлуння мигдалю, пряно-деревних відтінків елемі та солодко-деревного сандалу. У ній відчувається димність ветивера та привабливі мотиви амброво-мускусного акорду.

Продукція цього бренду нішевої парфумерії випускається в такому оформленні, щоб ні яскраві фарби ємності, ні звучне ім'я, яке у всіх на слуху, не відволікало шанувальника роботи парфумера. Суворий флакон із прозорого скла, лаконічна етикетка – ось достатній мінімум, вважають виробники. Придбати Biehl parfumkunstwerke Eo03 у Києві сьогодні ви можете, залишивши замовлення в інтернет-магазині Lagrande.