0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Biehl Parfumkunstwerke Eo02

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Biehl Parfumkunstwerke eo02 Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Biehl Parfumkunstwerke eo02 Парфумована вода
Немає у наявності

Почуватися зібраним і підтягнутим, завжди бути готовим до вирішення складних питань і приймати рішення блискавично – саме цього вимагає від сучасної людини нинішній ритм життя. Допомогти йому відповідати сьогоднішнім стандартам і завжди бути на висоті зможе вишуканий аромат Biehl parfumkunstwerke Eo02 . Він виданий у 2007 році та належить авторству відомого парфумера Егона Олькерса.

Портфоліо цього німецького бренду можна порівняти з художньою галереєю, адже всі роботи, представлені там, створені не через комерційний попит чи бажання компанії завоювати ще більшу частку на ринку, а лише за велінням серця її авторів. У них немає нічого від простоти, нудьги чи буденності. Людей, «вбраних» у такі парфуми, нечасто зустрінеш на вулиці. Тим часом, аромати відрізняються щирістю, у них явно відчувається та кропітка і наполеглива праця майстра, який передував виходу продуктів на ринок. Завдяки тому, що торгова марка надала своїм майстрам усі можливості для самовираження, їх витвори стали тим, що обирають лише обрані. Серед шанувальників бренду респектабельні особи, яким важливо те, який саме аромат стоїть на їхньому туалетному столику. Вони звикли мати тільки найкраще, унікальне, і Biehl parfumkunstwerke дозволив їм зробити це.

Biehl parfumkunstwerke Eo02 – значить дати волю своїй уяві, яка відносить власника парфуму в старий парк, де ростуть величні ялинки. У їхній комфортній прохолоді, у повітрі, просоченому запахом хвої, так чітко відчувається аромат свіжої зелені та пахощі благородних квітів.

Eo02 – дуже непроста та загадкова композиція, близька за своїм звучанням до класичних. Її хочеться дізнатися ближче, щоб мати нагоду насолодитися всіма глибокими, природними відтінками. Ця парфумована вода відноситься до сімейства фужерні пряні та поєднує в собі деревні, елегантні квіткові, освіжаючі фруктові ноти та зухвалі акценти спецій. Розкриваючись, вона бентежить своїм сміливим, трохи різким початком, а потім поступово пом'якшується, демонструючи пікантну насолоду та відлуння прянощів.

Парфум стартує підбадьорливим поєднанням бергамоту і грейпфрута, доповненим невинно-зеленим акцентом гальбануму, тандемом прохолодного кардамону та спекотного коріандру. Умиротворюючі хвойні нюанси звучать у його серці. Їм вторять ніжна троянда та чуттєвий жасмин, гвоздика та чебрець, відтінені гіркуватими відлуннями артемізії. М'яка та приваблива база виткана з теплого кедра, солодкого сандалу та пряно-смолистих пачулів. Димний ладан у поєднанні з ванільно-коричневими відлуннями та амброво-мускусним дуетом завершують цей ансамбль.

Як і будь-який із цих нішевих продуктів, аромат одягнений у суворі «одяги» з прозорого скла. Вони, як може здатися, злегка дисонують із тією розкішшю, що зберігається всередині флакона. Але це ще один прийом виробника, який допомагає сконцентруватися лише на своїх відчуттях від пахощів. Купити Biehl parfumkunstwerke Eo02 можна, оформивши замовлення в інтернет-магазині Lagrande.