0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Biehl Parfumkunstwerke Al03

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Biehl Parfumkunstwerke al03 Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Biehl Parfumkunstwerke al03 Парфумована вода
Немає у наявності

Ті, кому довелося познайомитися з цією досконалістю, розповідають про впевненість та силу, яка походить від нього. Безсумнівно, Biehl parfumkunstwerke Al03 – вишуканий і дуже «серйозний» аромат, який був задуманий як парфум для респектабельних людей, які досягли успіху і вагомого становища в суспільстві.

Торгова марка Biehl parfumkunstwerke представляє роботи, рівень яких захоплює навіть найвибагливіших критиків. Усі вони створені тими, хто називає себе парфумерними художниками. Засновники бренду були вільні та незалежні у своїх бажаннях, мали достатньо коштів, щоб зібрати під цим ім'ям найталановитіших парфумерів. Майстрам була надана можливість творити поза загальноприйнятими трендами, традиційними маркетинговими хитрощами, забуваючи про прагнення отримати найбільший прибуток. Це було справжнє мистецтво, а сам бренд сміливо назвав себе «нюховою галереєю». Компанія хотіла виділитися на тлі масового виробництва популярної парфумерії, пропонуючи ринку не те, що вже повторювалося багато разів, а справді унікальні композиції. Саме тому всі аромати, що вийшли під цим ім'ям, відрізняються високою якістю і сидять на своїх власниках дуже гармонійно.

Купити Al03 – означає долучитися до світу людей, які можуть дозволити собі все найкраще та найдорожче. Цей харизматичний, дещо брутальний аромат може приміряти елегантна незалежна леді чи вишуканий джентльмен. У ньому немає ні краплі зворушливості, романтичності чи грайливості. Здається, що, створюючи його, автор бачив собі щось потужне і вражаюче, і наділив такими ж якостями своє творіння.

«Виразно не для дітей» – йдеться про це видання у його оригінальному описі. Парфуми, робоча назва якого звучала як «Чиста шкіра», просто не міг бути іншим. Перед своїми шанувальниками він з'явився композицією, в якій відчуваються трав'яно-свіжі, квіткові, ароматично-пряні відтінки з яскраво вираженим розкішним шкіряним акцентом.

Al03 розкривається збалансованим співзвуччям фруктових нюансів, доповнених терпким диханням бергамота, свіжістю м'яти, відлуннями трав'янистої лаванди і теплою гарманії, що дурманить. Справжнє квіткове божевілля відчувається у «серці» парфумованої води. Воно грає складними відтінками, дивуючи то солодощами, то зухвалістю. Цей букет відтінює темпераментний та колоритний тандем спецій, в якому відчуваються ноти анісу та розмарину. Фінальний акорд звучить нюансами благородної деревини, відтіненою розкішною шкірою, прохолодою дубового моху, ветивером, пачулі та солодко-димним ладаном. Він завершується привабливим амброво-мускусним штрихом.

Як і інші його ароматні побратими, видання одягнене у строгий лаконічний флакон. Він, як і сама назва аромату, не виділяє його на тлі інших продуктів компанії, допомагаючи покупцеві не розпорошувати увагу і приділити його лише чарівному паху, що доноситься з прозорої ємності. Купити Biehl parfumkunstwerke Al03 можна, оформивши замовлення в інтернет-магазині Lagrande.