0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Moschino Fresh Gold Couture

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Moschino Fresh Gold Couture Парфумована вода (тестер)
100ml
1 925 грн
Moschino Fresh Gold Couture Парфумована вода
298 грн
Хіт
Moschino Fresh Gold Couture Набір (парфумована вода 5 мл + лосьйон для тіла 25 мл + гель для душу 25 мл)
Немає у наявності
Moschino Fresh Gold Couture Набір (парфумована вода 30 мл + лосьйон для тіла 50 мл)
Немає у наявності

Ви сміливі і часто неординарні у своєму виборі, любите блищати на публіці? Ви любите провокації та демонструєте рішучість там, де інші можуть сумніватися годинами? Для таких активних та чарівних сучасних леді відомий бренд Moschino створив своє чергове ароматне творіння – парфумовану воду Fresh gold couture .

Своїм існуванням торгова марка Moschino розвінчала міф про те, що смішний і безглуздий не може виглядати модно і не подобатиметься іншим. Продукція, яку пропонував вимогливим жінкам дизайнер Франко Москіно, справляла неоднозначне враження. Одних захоплював креатив модельєра, інші щиро глузували з, як їм здавалося, безглуздих витівок маестро. Що нітрохи не заважало йому цілком успішно рухатися в тому самому напрямку далі. А слова журналістів, які називали Франка блазнем, лише підтверджували – його підхід виявився правильним. Одна за одною з'являлися лінії одягу. Слідом за ними компанія зайнялася освоєнням парфумерного ринку. У 90-х роках минулого століття, коли засновник бренду пішов, справу його життя продовжила друга половина та творча напарниця – Росселла Джардіні.

Купити Fresh gold couture – означає довести світові свою унікальність, безпосередність, жіночність, наголосити на своїй приналежності до категорії осіб, які не живуть за чиїмись правилами, а встановлюють власні.

Коли на полицях парфумерних бутіків у 2015 році вперше з'явився незвичайний флакон, форма якого нагадувала упаковку засобу для миття скла, представники модної публіки поблажливо зітхнули: «Ох цей Москіно!» Їм, як нікому іншому, був знайомий той епатаж та іронія, які свого часу культивував засновник бренду. Незважаючи на сміливе оформлення, аромат припав до смаку багатьом вимогливим особам. Елегантна цитрусово-деревна свіжість у поєднанні з квітковою ніжністю, що звучать у мелодії даного парфуму, полонили їх. Він став першим із популярної лінійки видань, яким судилося знову звернути увагу модного світу на продукцію італійської торгової марки.

Нове видання, що називалося Fresh gold couture , представлене виробником у 2017 році. Та сама незвичайна ємність, але вже виконана в золотому кольорі, не залишила байдужих серед шанувальників елітної парфумерії. Рецензії публіки на підхід в оформленні, що використовується брендом, коливалися вкрай негативними до захоплених. Сам же аромат захоплював усіх: його зухвалість, грайливість, сміливість звучала сплеском елегантних квіткових та привабливих фруктових нот.

Початкові акорди парфумованої води розкриваються поєднанням екзотичних мотивів манго, соковитого білого персика та свіжістю цитрусів, легкою кислинкою ревеню та медовою солодкістю груші. Її «серце» хвилює флером, зітканим з нот орхідеї, ніжної конвалії та інтригуючого жасмину. Фінал огортає чуттєвість мускусу, сандалу та ванілі, доповнених смолисто-пряним нюансом пачулів та розкішного деревно-перцевого акігалавуда, що надає композиції стійкості та шлейфовості.

Придбати вишуканий парфум від Moschino ви можете, оформивши замовлення в інтернет-магазині Lagrande.