0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Chloe Absolu de Parfum

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Chloe Absolu de Parfum Парфумована вода
126 грн
Акція
Chloe Absolu de Parfum Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Chloe Absolu de Parfum



Чарівна композиція Chloe Eau де Parfum чудово втілює ідею простої та елегантної жіночності. Такий парфум вдало доповнить образ сучасної дівчини, привабливої, життєрадісної та доглянутої. Вона сміливо експериментує з вбраннями та аксесуарами, залишаючись при цьому незмінно елегантною. Її відрізняє власний унікальний стиль, а також деяка спонтанність характеру, адже вона завжди відкрита новим можливостям і будь-якої миті готова вирушити на пошуки пригод. Кокетлива, усміхнена і романтична, вона миттєво привертає себе погляди оточуючих і незмінно опиняється у центрі загальної уваги. Немов сонячний промінь, вона дарує світу навколо лагідне світло та ніжне тепло.
При цьому протягом цілого дня залишиться бездоганно делікатним, коректним та ненав'язливим. Це ніби невидима вуаль, що огортає свою володарку чарівною аурою. Напрочуд комфортний у носінні аромат, який подобається чоловікам і завжди відзначається компліментами. Найкращим часом для його розкриття стане прохолодна погода, особливо золота осінь з шепотом листя, або ж рання весна, коли панують вітри та дощі.



Трохи історії


2017 року модний дім Chloe відзначав 10-річний ювілей свого аромату Chloe Eau де Parfum. На честь цієї події бренд представив його інтенсивнішу версію. Східна квіткова новинка вийшла лімітованим тиражем, її відрізняє більш насичене та глибоке звучання. Обличчям рекламної кампанії було обрано популярну голлівудську актрису Хейлі Беннетт (Haley Bennett). Автором сучасної інтерпретації, як і оригіналу, став Мішель Альмерак (Michel Almairac), відомий співпрацею з такими торговими марками як Rochas, Lalique, Bentley, Burberry та Gucci.
Chloe Eau де Parfum випущений у концентрації парфумованої води. Він поміщений у класичний ребристий флакон прямокутної форми, але рідина всередині забарвлена в бурштиновий відтінок, а кришечка та металева емблема на фіалі вкриті шаром 24-каратного золота. Вінчає шийку флакона бежевий бант із золотистим люрексом.



Абсолютна гармонія від Хлої


Відкривається чудова піраміда чарівними переливами дамаської троянди. Вишукана східна красуня звучить інтригуюче і млосно, гарно поблискуючи оксамитом червоних пелюсток. Їй вторить троянда-сентифолія з Грасса, відома своїм надзвичайно солодким, з мармеладними півтонами пахощів. Глибокі та спокусливі мотиви віртуозно збалансовані пряним запахом листя пачулі і вкрадливою сухістю натуральної ванілі, завдяки чому букет стає більш об'ємним та повітряним. Він таємничий і розкішний, сексуальний та інтригуючий, з багатогранними переходами та запаморочливою грою відтінків, наче напоєні сонцем бутони помістили у бурштиновий мед і злегка припорошили дорогими спеціями. Складно відірватися від такої пишноти!
Парфум успішно доповнить денний імідж: у його компанії можна сміливо вирушати на роботу в офіс, на лекцію, на шопінг, у художню галерею, на побачення чи ділові переговори. Він зробить ваш образ більш витонченим та жіночним, підкреслить природну чарівність та почуття стилю. Купити Chloe Eau де Parfum. можна в інтернет-магазині La Grande.