0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Calvin Klein Obsessed for Men

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Calvin Klein Obsessed for Men Туалетна вода
388 грн
Calvin Klein Obsessed for Men Туалетна вода (тестер)
125ml
1 120 грн

Calvin Klein Obsessed for Men – пам'ять про минуле та ілюзію сьогодення

Calvin Klein представляє аромат-одержимість - незрівнянний орієнтально-деревний Obsessed for Men , складений з акордів теплих прянощів, амбри, ванілі, цитрусів та дорогоцінної деревини – це неначе магічний еліксир, який зігріває, підбадьорює і дарує надію.

Парфум вважається ідеальним молодіжним вибором для всього холодного періоду року: з перших осінніх днів він додає сонця похмурій негоді, взимку обволікає чаклунськими гарячими обіймами, а навесні вселяє надію на швидкі зміни на краще. Композицію відрізняє гідна стійкість та надзвичайно близьке до шкіри звучання: до власника такого аромату хочеться пригорнутись – і не відриватися! Вона адресована молодим чоловікам, звучить сучасно і водночас зберігає традиції класики. Це своєрідний мікс із минулого та сьогодення, який чарівним чином продовжує життя.

Історія аромату

 

Назва композиції перекладається як «Одержимий» - це продовження ідеї парфуму Obsession for Men, представленого будинком Calvin Klein ще 1986 року і став одним із найвідоміших його творів. Сама ж культова колекція Obsession - Надцінна Ідея - з'явилася роком раніше, одночасно з однойменним жіночим ароматом. Назва надзвичайно підходить цій парфумерній лінійці, аромати якої захоплюють вас цілком, поглинаючи свідомість, чуттєвість та уяву!

Що ж до незрівнянного «Одержимого» Obsessed for Men, він може вважатися типовим «денним» людом і також має варіант для леді – Obsessed for Women. Серія Obsessed вийшла у 2017 році завдяки таланту дуету професіоналів – над нею чаклували Крістоф Рейно (Christophe Raynaud) та Ілліас Ермінідіс (Ilias Ermenidis).
Дизайнери бренду вибрали для флакона образ ідеальної прозорості - він немов застигла крапля магії а вашої долоні. Фото-версія рекламної кампанії використовує знімки 25-річної давнини, зроблені ще до презентації споконвічного аромату знаменитим фотографом Маріо Сорренті (Mario Sorrenti) – на фото знято також він, чудово ілюструючи своїм трохи брутальним, романтичним чином суть самої композиції.

 

Calvin Klein Obsessed for Men – запам'ятай мене таким !

Яскравий пряний та гарячий старт китайського перцю та кардамону доповнений цитрусовим зарядом грейпфрутів та лимонів з їх легкою гіркотою, терпкістю та кислинкою. Тихий нюанс лаванди пом'якшує це звучання та надає йому гармонії.

У «серці» композиції мотиви дорогих порід дерева переплітаються зі статусним, шикарним акордом шкіри – суто чоловічим та винятково привабливим. Квітковий дует лабдануму з його фруктово-шкіряними відтінками аромату та солодко-зеленою геранню ідеально доповнюють це маскулінне звучання, а фруктовий акцент ананаса піднімає настрій.

База парфуму наповнена унікальним шармом чорної ванілі – ця нота є домінантою всієї композиції, саме навколо неї збудовані всі інші акорди. З нею чудово поєднуються тепла чарівність амбри та дерев'яного бурштину, чуттєвий акцент почув і пряний, запашний нюанс кориці.

Хоча парфум нещодавно надійшов у продаж, купити Calvin Klein Obsessed for Men в Україні вже можна, замовивши в інтернет-магазині La Grande. Ми ретельно формуємо наш асортимент, не пропускаючи жодної яскравої новинки!