0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Hermes Rouge Hermes

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • h

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Hermes Rouge Hermes Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Жіноча композиція Rouge Hermes була представлена французьким будинком моди у 2000 році. Це елегантний квітковий шипр, над створенням якого працювала Акіко Камей (Akiko Kamei). Натхнення вона черпала в насиченому червоному кольорі - це один із найпотужніших тонів у гамі, що має сотні різних відтінків. Традиційно він асоціюється з пристрастю, енергією, темпераментом і чуттєвістю - і парфум вийшов йому під стать, такий же динамічний, яскравий і привабливий.

Він адресований дівчатам впевненим у собі, сильним та незалежним, які не бояться виявляти свою сексуальність і точно знають, чого хочуть. Власниця туалетної води приваблива, незмінно елегантна і привертає до себе увагу. Таку жінку неможливо пропустити в натовпі, їй обертаються слідом і провожають захопленими поглядами. Та й як може бути інакше, коли її супроводжує такий спокусливий аромат?

Витончена комбінація пряних, гурманських та квіткових мотивів радує чудовою збалансованістю та цілісністю. Це віртуозне втілення жіночності та чарівності, спокуси та таємничості. Букет, який спалахує міріадами жарких вогників і найніжнішим шовком лягає на шкіру, огортаючи свою володарку атласним і сяючим серпанком. Найкраще він розкривається у холодну погоду. Його стихія - це пізній вечір, морозна зима або вітряна осінь - тоді він зігріє вас, вселяє впевненість у собі та подарує незрівнянне почуття комфорту. З ним моментально з'являється загадковий блиск очей, а ви можете відчути себе по-справжньому чарівною. Це вдалий вибір для вечірнього ансамблю – наприклад, модної вечірки, романтичного побачення, світського прийому, фуршету чи свята. Композиція чудово поєднується з сукнями та хутром, додає вам витонченості та аристократичного лоску.

Відкривають чарівну піраміду ігристі переливи мерехтіння трепетних квітів. Гордовитий іланг і пишна троянда красиво обрамлені невагомим ірисовим серпанком. Вона подібна до найтоншої пудри на ніжних пелюстках - робить звучання більш вишуканим і гурманським, чудово доповнюючи палку пристрасть пекучих спецій і п'янку насолоду ванілі. Пряні акорди палахкотять, немов заграва, приємно лоскочучи рецептори і хвилюючи кров. Їх несподівано відтіняють бальзамічні акценти мирту і амбри, додаючи звучання хвилюючу смолистість і млосність, щоб потім поволі опуститися на шляхетну дерев'яну підкладку із сандалу та кедра. Просто чудова комбінація, від якої неможливо відірватися!

Парфуми укладено в мінімалістичний флакон із прозорого скла. Пляшечка витягнутої форми, з потовщеною основою, увінчана глянсово-гладкою кришкою відтінку «шампань». Короткий і стриманий дизайн лише підкреслює розкіш вмісту. Така туалетна вода стане чудовою окрасою будь-якої парфумерної колекції.

Купити Hermes Rouge можна в інтернет-магазині La Grande.