0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Bvlgari Goldea the Roman Night

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Bvlgari Goldea The Roman Night Парфумована вода (тестер)
2 596 грн
Bvlgari Goldea The Roman Night Парфумована вода
Немає у наявності
Bvlgari Goldea The Roman Night Набір (парфумована вода 50 мл + лосьйон для тіла 40 мл + гель для душу 40 мл)
Немає у наявності

Bvlgari Goldea The Roman Night – ах , ці римські ночі !..

Для справжніх поціновувачів розкоші ювелірний будинок Bvlgari презентує новинку, що зводить з розуму своїм по-справжньому ексклюзивним звучанням – шипрово-квіткову композицію Bvlgari Goldea The Roman Night , що ідеально доповнює образ Femme Fatale. Її неперевершені акорди мускусу та дерева, троянд, свіжості та фруктів обволікають, зачаровують та закохують у себе з перших же секунд. Вічне місто Рим з його гіпнотичним тяжінням стало прообразом аромату, чиє чаклунське звучання здатне звести з розуму!

Це ефектна розкіш для обраних – аромат адресований шикарним, доглянутим жінкам елегантного віку, чий вигляд потребує обрамлення виключно luxury-ароматами та прикрасами.

Історія аромату

 

Створив третій парфум божественної колекції Goldea знову геніальний маестро Alberto Morillas, автор усієї однойменної галереї сучасної розкоші, гідної королів. Першою в цій низці в 2015 році стала орієнтально-квіткова Goldea , яка полюбилася публіці настільки, що бренд став поповнювати лінію щорічно новими варіаціями, причому кожна наступна аж ніяк не була клоном попередніх. Навпаки, Моріллас вдалося створити справжню вітрину з коштовностями, серед яких кожна унікальна у своєму роді - це одна з кращих колекцій будинку Bvlgari.

Флакон парфуму, презентованого в 2017 році, воістину розкішний: чорне дороге скло, що імітує ювелірний камінь онікс, золота інкрустація, ефектна прозора кришка, що нагадує повний Місяць на оксамиті нічного неба – це справжня прикраса будь-якої парфумерної!

Представила композицію красуня Белла Хадід, чия бездоганна зовнішність та грація пантери ідеально відобразила справжню ідею цієї приголомшливої парфумерної води. Рекламні зйомки блищали шикарними римськими локаціями, а Белла сяяла, прикрашена коштовностями від Bvlgari , ніби обсипана зірками: за її власним визнанням, такої кількості діамантів вона ніколи раніше не бачила.

Придбати Bvlgari Goldea The Roman Night можна в Україні в інтернет-магазині La Grande - тут вам запропонують не лише королівські аромати, але й гідний сервіс високого рівня.

 

Bvlgari Goldea The Roman Night – розкішна еротика для досвідчених людей.

Яскравий, насичений, кисло-солодкий аромат шовковиці звучить бархатисто і багато, особливо - будучи доповненим стильним терпким цитрусовим акцентом бергамота та гарячим акордом чорного перцю.

«Серце» композиції пахне чуттєвими та романтичними нотами нічного жасмину, виразного вологого півонії, дивовижного дуету туберози та троянди.

Базові ноти наповнені непереборним магнетизмом чорного мускусу, чуттєво-пряним диханням пачулі, вишуканим димно-шоколадним деревним акордом ветиверу та шляхетним лісовим штрихом дубового моху.

Парфумована вода стане просто божественною вашою супутницею прохолодними та вітряними осінніми вечорами: саме ця пора року з його величністю та урочистістю співзвучна їй повною мірою. Осінньо-зимове пахощі огорне вас своїми теплими чарами і зробить справжньою богинею, гідною поклоніння, незліченних компліментів та нескінченного захоплення.

Прекрасна стійкість і запаморочливий оксамитовий шлейф, напевно, стануть гідною причиною, щоб порадувати себе напередодні осені та купити Bvlgari Goldea The Roman Night, щоб відчути себе по-справжньому щасливою.