0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Paco Rabanne Pure Xs

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • p

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Paco Rabanne Pure XS Туалетна вода
380 грн
Paco Rabanne Pure XS Набір (туалетна вода 100 мл + туалетна вода 10 мл + гель для душу 100 мл)
Немає у наявності
Paco Rabanne Pure XS Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності
Paco Rabanne Pure XS Набір (туалетна вода 100 мл + гель для душу 100 мл)
Немає у наявності
Paco Rabanne Pure XS Набір (туалетна вода 100мл + дезодорант 150мл)
Немає у наявності
Paco Rabanne Pure XS Дезодорант спрей
Немає у наявності
Paco Rabanne Pure XS Набір (туалетна вода 50 мл + гель для душу 100 мл)
Немає у наявності
Paco Rabanne Pure XS Набір (туалетна вода 100мл + туалетна вода 10мл)
Немає у наявності

Paco Rabanne Pure XS – на піку пристрасті та насолоди

 

Динамічний, спокусливий Paco Rabanne Pure XS уособлює образ сильного, вимогливого, надійного чоловіка. Він має харизму, бездоганно вихований, шляхетний, дотепний, досконалий у всьому. У його характері поєдналися порядність, доброчесність, сміливість – і справді неприборкані почуття. Самодостатній красень, молодий хлопець чи чоловік із сивими скронями, він звик отримувати те, що хоче, ніколи не сподівається на чиюсь допомогу, всього добивається сам.

Той, хто вибирає Pure XS , не терпить слабкості, сірості, нерішучості, йому потрібна лише беззаперечна перемога, постійний розвиток та рух уперед. Його життя – шлях, що освітлюється полум'ям пристрасті, де є місце грандіозним пригодам та насолоді від підкорення жіночих сердець.

Розкішне, пристрасне звучання аромату просякнуте еротичністю і істинно чоловічою красою - і водночас пряний, фужерний еліксир дарує своєму володарю рішучість, силу, цілеспрямованість. Завдяки такій багатогранності його можна вживати і в урочистій, і буденній обстановці, скрізь привертаючи захоплені погляди, завжди опиняючись у центрі уваги.

Історія аромату

 

У розпал літа 2017 року елітарний французький бренд Пако Рабанн поповнив легендарну колекцію XS pour Homme запальним фланкером Pure XS , який став символом витончених сексуальних фантазій. Автори парфумерного шедевра Anne Flipo, Bruno Jovanovic та Caroline Dumur зберегли європейську стилістику піраміди, але при цьому наситили її східною пишністю.

Нова серія, згідно з прес-релізом компанії, розповідає про приховану, явну і уявну гріховність: у ній передано двоїстість добре вихованого чоловіка, яким керують бажання, розпалюючи тіло вогнем пристрасті.

Настрій та характер насиченої сексуальністю туалетної води чудово передав у рекламному ролику модель Франциско Енрік. Сюжет побудований на грі слів excess – sex та пов'язаних з ними алегоричних символів.

Парфуми помістили в посудину, виконану у вигляді запальнички. Флакон пофарбований у темно-сині тони та декорований золотистим написом.

Мелодія яскравого життя

 

Композиція вражає свіжістю зелені, солодкими гурманськими акордами, ніжною симфонією деревини, розкриває таємниці сходу, надихає на авантюри.

Старт парфуму наповнений бадьорими переливами пряно-терпкого імбиру та чебрецю, в які майстерно вплетені зелені нотки та свіжі цитрусові відтінки грейпфрута та бергамота. Серцева мелодія зачаровує чуттєвими, п'янкими обертонами шовковистої шкіри, пробуджує апетит вкрапленнями гірко-солодкого лікеру, щедро приправленого ваніллю і корицею, і пропонує на «десерт» ароматну скибочку соковитого, хрусткого яблука. У фіналі звучить тиха, умиротворююча пісня білого кедра, димної, смолистої мирри і пачулі, а бархатистим кашмераном розсипані крупинки цукру. Теплий шлейф створює навколо свого героя ауру привабливості та елегантності.

Купити Paco Rabanne Pure XS та вдало доповнити образ стильного красеня можна в онлайн-режимі на сайті La Grande . У продажу є також гель для душу, дезодорант та подарункові набори.