0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Rochas Les Cascades de Rochas Eclats D'Agrumes

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • r

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Немає у наявності
Rochas Les Cascades de Rochas Eclats d`Agrumes Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Молодіжну лінійку Les Cascades de Rochas було розпочато у 2012 році випуском чарівного парфуму для неї під назвою Eclats d`Agrumes . Чудовий цитрусовий букет став дебютним у своїй серії, над його створенням працював Жан-Мішель Дюр'є (Jean-Michel Duriez), який прославився своїми роботами для таких брендів, як Dolce&Gabbana, Lacoste, Yohji Yamamoto, Bic та Escada.

Йому вдалося створити чудово збалансовану, стильну та яскраву композицію, надихнувшись класичною парфумерією 70-х років. Це все та ж історія про французьке літо, пишно квітучі дерева, сонце, дзвінку бруківку і паризькі фонтани, але розказана на новий лад, у більш сучасному і безтурботному прочитанні. Світлий і безтурботний образ чудово втілила у рекламній кампанії американська та актриса Олівія Палермо (Olivia Palermo).

Туалетна вода адресована дівчатам життєрадісним і мрійливим, що люблять пригоди та сміх, флірт та пустотливе кокетство. Вони усміхнені та привабливі, вміють радіти простим дрібницям і незмінно привертають увагу оточуючих. Кожна їх поява - це ковток свіжого повітря в спеку, що виснажує, ласкаве сонячне світло, що проганяє зневіру і нудьгу. Натури оптимістичні та романтичні, яким так підходить легкий, граціозний та іскристий аромат!

Він моментально заряджає енергією, покращує настрій і чудово бадьорить. Вселяє впевненість у своїх силах, додає спокусливого блиску очам і вкрадливо шепоче на вушко: ви найчарівніша і найкрасивіша! І в цьому немає нічого дивного, адже в ніжно-рожевому кришталевому флаконі укладені бризки прозорих струменів і прохолода десертів. Це віртуозне втілення витонченості та чистоти, чистої, незамутненої радості та свіжості, легкості та грайливості. Ідеальний вибір для побачень, вихідного дня, коктейльної вечірки або прогулянок містом, коли ви хочете відволіктися від рутини та проблем.

Відкривається чарівна піраміда дзвінкою треллю налитих сонцем цитрусів. Приваблива кислинка бергамота чудово доповнена соковитими мандариновими акцентами, сплітаючись разом у чудову феєрію запалу та грайливості. Витончені вкраплення китайського перцю надають звучанню пікантної гостроти та зухвалості, багаторазово підвищуючи градус інтриги. У серці парфуму проступає чарівна насолода тропічних плодів. Ананас і манго представлені у витонченому обрамленні білих пелюсток, огортаючи вас чарівною хмарою ніжності та свіжості. Більш об'ємною та повітряною композицію роблять спокусливі переливи мускусу, гармонійно завершуючи просто сліпучий образ!

Комбінація радісна і іскриста, задерикувата і вабить своєю безтурботністю і віртуозно збудованим балансом. Невичерпне джерело оптимізму, здатне розфарбувати яскравими фарбами найсіріший і похмурий день. Те, що потрібно для весняно-літнього сезону!

Купити Rochas Les Cascades de Rochas Eclats d`Agrumes можна в інтернет-магазині La Grande.