0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Dupont Essence Pure Limited Edition pour Homme

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • d

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Немає у наявності
Dupont Essence Pure Limited Edition Pour Homme Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Dupont Essence Pure Limited Edition Pour Homme – для джентльмена наших днів

Мужній та стильний аромат Essence Pure Limited Edition Pour Homme створює атмосферу елегантності та бездоганності навколо свого власника. Ця туалетна вода - чудовий вибір для місць і подій, де важливо продемонструвати свій статус і смак, і в той же час залишитися самим собою - трохи авантюристом, романтиком.

Хоча парфум чудово підходить для доповнення ділового вигляду, він гарний і в неофіційній обстановці – на прогулянці, на дружній зустрічі чи побаченні: підкреслює всі найкращі якості свого власника та його вміння бути справжнім джентльменом.

Хороша стійкість, приємний і коректний шлейф, універсальність у застосуванні – у цієї туалетної води є всі шанси стати однією з найулюбленіших у вашому парфумерному гардеробі!

Історія аромату

 

Парфумерна лінія бренду S. T. Dupont веде свій початок з 1998 року, коли суспільству був представлений чудовий тандем чоловічої та жіночої води Dupont pour Homme та Dupont pour Femme. З того часу твори бренду постійно виходять ефектними парами у версіях для Нього та для Неї. Не стала винятком і туалетна вода Essence Pure у спеціальному виданні Limited Edition , презентована у 2014 році. Колекція Essence Pure вперше порадувала шанувальників респектабельного модного будинку в 2002-му, а потім поповнювалася такими гарними комбінаціями, як Ice (2010) та Ocean (2012).

На відміну від деревного фужера - першої версії аромату – видання Limited Edition придбало більш м'яке та актуальне для наших днів деревне звучання та трохи простішу за кількістю інгредієнтів, але не менш виразну композицію, в якій розставлені нові акценти: менше прянощів та солодко-м'ятна зелень герані замість оксамитової пудри ірисів та лаванди.

Якщо ви не проти оновлення своєї парфумерної колекції та відкриті для сприйняття свіжих трактувань улюбленої класики, вам варто купити Dupont Essence Pure Limited Edition Pour Homme! В Україні ви можете це робити в інтернет-магазині La Grande, де справжність продукції гарантована.

 

Dupont Essence Pure Limited Edition Pour Homme – актуальний варіант для будь-якого випадку !

У верхніх нотах композиції експресивний цитрусовий тандем аристократичної гіркуватості грейпфрута та сонячної соковитої солодощі мандарину доповнений терпкою зеленню бамбука – така комбінація чудово освіжає та створює настрій!

Серцевий акорд захоплює шляхетністю деревних нот і найяскравішою з них – смолистої та теплої кедрової деревини. Особливий чоловічий шарм приносить сюди аромат трохи терпкий релаксуючий запах герані з його відтінками зелені, троянд і м'яти.

База туалетної води огортає теплим тяжінням солонуватої сірої амбри та мускусу, чию чуттєвість неодноразово посилює пряний нюанс почуттів.

Якщо вам необхідний сучасний парфум-універсал, і при цьому якість і стиль класики для вас важливі, вам варто купити Pour Homme Dupont Essence Pure Limited Edition – він ідеально підійде на цю роль!