0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Dupont Essence Pure Limited Edition pour Femme

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • d

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Dupont Essence Pure Limited Edition Pour Femme Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності
Немає у наявності

Dupont Essence Pure Limited Edition Pour Femme – чиста жіночність !

Цитрусово-фруктова композиція Dupont Essence Pure Limited Edition Pour Femme - Яскрава сучасна версія жіночої класики, що давно полюбилася всім. Ця туалетна вода захоплює переливами акордів пачулі в обрамленні троянд, білих квітів, ванілі та дерева – чуттєвий, жіночний, наче відчутний аромат буде ідеальним супутником для побачень, зустрічей з подругами та приємно проведеного годинника в салоні, на шопінгу або в кафе. І, звичайно ж, він гарний для свят, яких так багато в холодний сезон: цей гарний, оксамитовий парфум стане вашим найкращим «вбранням» для зимових днів. Стійкий аромат із чудовим шлейфом подарує вам увагу оточуючих та їх щирі компліменти! Він створить святковий, піднятий і при цьому легкий настрій не тільки у своєї володарки, а й у всіх оточуючих.

Історія аромату

 

У 2002 році бренд S. T. Dupont вперше презентував жіночну та чисту осінньо-зимову композицію Essence Pure з орієнтальним квітковим звучанням. Вона стала продовженням чоловічої версії «Чистої есенції», яка з'явилася на два роки раніше. Цей тандем започаткував стильну та елегантну однойменну колекцію, яка оспівувала чистоту аромату та бездоганність іміджу. У 2010 колекція поповнилася дуетом Ice для Нього і для неї, в 2012 з'явилася також парна варіація Ocean, і нарешті 2014 подарував нам лімітоване видання в оновленому флаконі - він більше не витягнутий, а жіночний і округлий, а сама композиція стала своєму звучанні, змінивши «східний» акцент на пачуливо-фруктовий.

Всі версії цього чудового аромату ви знайдете в інтернет-магазині La Grande, де всього за кілька кліків можна купити Dupont Essence Pure Limited Edition Pour Femme та інші його варіації, повністю впевнені в справжності продукції шикарного французького бренду.

 

Dupont Essence Pure Limited Edition Pour Femme – магія пачулі в аурі квітів

Вступ цієї композиції захоплює своїм свіжим і водночас ніжним звучанням. Цитрусовий дует мандарина та бергамота поєднав у собі сонячну солодку радість та аристократичну соковиту терпкість. Жіночність цьому тандему надає мелодія білих фрезій – тонка, кришталева, легка та невагома, наче хмара у ясному квітневому небі.

«Серце» туалетної води дарує нам головну тему – чуттєвий, смолисто-пряний з деревними переливами аромат пачулі, оздоблений акцентами юних бутонів оксамитових дамаських троянд та хвилюючого медового жасмину.

Базовий акорд зачаровує привабливою, теплою магією амбри, обсипаною іскорками ванілі на тлі смолистого вірджинського кедра.

Вам, безумовно, варто купити Dupont Essence Pure Limited Edition Pour Femme , якщо ви любите класику і не готові з нею розлучитися, але при цьому ретро-звучання - не ваш вибір. Сучасна, легша і повітряніша інтерпретація якісного парфуму старої школи – те, що потрібно в цьому випадку!