0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Donna Karan (Dkny) Nectar Love

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • d

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Donna Karan (DKNY) Nectar Love Парфумована вода
Немає у наявності
Donna Karan (DKNY) Nectar Love Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Donna Karan (DKNY) Nectar Love Набір (парфумована вода 30 мл + гель для душу 100 мл)
Немає у наявності

Donna Karan (DKNY) Nectar Love - аромат сонячний, позитивний, літній!




Donna Karan ( DKNY ) представляє справжнє літнє диво - запашний, солодкий, запаморочливо чарівний Nectar Love! Ця орієнтально-квіткова композиція прикрашена акордами фруктів та меду, цитрусів та солодощів, і, звичайно, оберемком літніх квітів. Це чудовий весняно-літній денний аромат, з гарною стійкістю та просто дивовижним шлейфом. У ньому так приємно вирушити на прогулянку, його оцінять подруги та колеги в офісі, а головне – він дарує своїй володарці таку легкість, що вона ніби летить на крилах!



Історія аромату

 



У жовтні 2017 до нас повернулося літо: бренд Donna Karan подарував нам солодощі меду та стиглих фруктів, бджіл, що пурхають над квітами, та м'яке тепло сонячних променів. Все це чаклунство заховано всередині золотого флакона, прикрашеного витонченими бджілками, і воно дійсно здатне змінити ваше життя – принести в нього радість, позитив, теплих людей та яскраві події!

Літній роман – ось тема цієї композиції: пристрасний, стрімкий, легкий та сонячний! Це чудово ілюструє диввовижно талановитий рекламний ролик, у якому образ героїні втілила Ванесса Аксенте – «обличчя» колекції Be Delicious. Її партнером зі зйомок став Паоло Акінзі - разом вони склали приголомшливу пару, в якій панувала дивовижна гармонія почуттів, що народилася з першого ж погляду, вони зверненого ними один на одного. У нью-йоркському парку Хай Лайн над закоханими кружляє бджола, в небі розлито сонячне марево, день безхмарний, ясний та надзвичайно щасливий – чи можуть ці двоє не піддатися чарівності моменту та один одного? Навколо них все наче завмирає – вони разом, і весь світ зачекає.

 



Donna Karan (DKNY) Nectar Love - так пахне сонце !



Композиція зустрічає нас найсмачнішим фруктово-цитрусовим акордом: солодкі літні персики, соковиті мандарини та грейпфрути створюють дивовижний мікс, який піднімає настрій буквально за секунду. Жіночності та ніжності звучанню додає повітряний та романтичний аромат жовтих фрезій, але головне диво ось-ось розкриється перед нами. Чи знаєте ви, як пахне сонце? Чим пахнуть його промені, просочені літніми квітами, дзижчанням бджіл, небесної сині? Донна Каран, схоже, має секрет – сонячні ноти так яскраво представлені в цій композиції!

У «серці» парфумованої води зібрано пахучий білий букет: кришталево-дзвінкий аромат конвалії переплітається тут із чуттєвим акордом жасмину, а вишукану насолоду привносить аромат медової жовтої сливи сорту Мірабель.

База композиції огортає запаморочливою восковою насолодою бджолиних сот – ця нота домінує тут так явно, що весь твір можна вважати посвятою меду – медовому періоду відносин двох. Посилює це звучання жіночна нотка ванілі, потім чарівність квітів і зелені з цитрусовим відтінком дарує неролі, хвилю чуттєвості привносить мускус, а білий кедр обдаровує аромат глибиною.

Якщо вам потрібен справжній літній парфум - частинка того безтурботного серпня, що вислизає, який наповнений медом, сонцем і квітковим пахощами, довіртеся Донні Каран! Варто купити Donna Karan ( DKNY) Nectar Love - і у ваших руках виявиться справжня коштовність, що притягує до вас такі ж неповторні миті, які стануть, можливо, найщасливішими у вашому житті!