0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Bentley Infinite Rush

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Bentley Infinite Rush Туалетна вода
Немає у наявності
Bentley Infinite Rush Туалетна вода (тестер без кришечки)
Немає у наявності

Цей аромат - ще одне свідчення того, що навіть до серця неприступних і самодостатніх чоловіків можна знайти підхід. Нещодавно майстри торгової марки Бентлі презентували видання, присвячене чоловічій потязі до ризику і сміливим, несподіваним вчинкам - туалетну воду Bentley Infinite R ush . Її пахощі підкорили самодостатніх особистостей – людей, які не тільки тяжіють до свободи та незалежності, але також люблять наголошувати на самобутності свого образу.

Відомий британський виробник з перших років свого існування підкорював клієнтів якістю продукції. Спочатку це були мотори в гоночному та звичайному авто, літаках та мотоциклах – їх розробкою та удосконаленням компанія англійського інженера Уолтера Оуена Бентлі займалася спочатку. Потім настала черга авто класу люкс – транспорту, призначеного для людей, які займають найвище становище у суспільстві. Шляхи засновника бізнесу та його дітища розійшлися, коли Bentley став частиною іншої автомобільної компанії. Але ім'я легендарного інженера відтепер стало ототожненням небаченої розкоші. Саме її прагнуть втілити у свої твори метри парфумерного мистецтва, залучені торговою маркою до створення ароматів: Мішель Альмарак, Дороті Піо, Наталі Лорсон, Матільда Біжо.

Молодим людям, які прагнуть відшукати незвичайний за своїм звучанням, багатогранний парфум, що запам'ятовується, інтернет-магазин Lagrande рекомендує купити Bentley Infinite R ush . Чоловік, якому він адресований, нерозривно пов'язаний із ризиком. Коли адреналін у крові цієї людини зашкалює і здається, що тіло більше не витримає цього випробування, улюблений аромат допомагає бути сильнішим і витривалішим. Ще один етап складного завдання, яке досі здавалося нездійсненним, завершено, і на довгому шляху перемог відзначено чергове «done».

Композиція поповнила колекцію відомого британського бренду Бентлі у 2016 році, ставши третім за рахунком продуктом у колекції Infinite після однойменної роботи в концентрації туалетної води та видання версії Intense, що вийшли роком раніше. Розкішний флакон, оформлення якого асоціюється з висохлим у пустелі грунтом, виглядає незвичайно і дуже привабливо. Він виділяє аромат серед інших видань, будучи продовженням концепції свободи, незалежності, потягу до ризику та авантюризму, закладеної у самій ідеї продукту.

Bentley Infinite R ush розкривається вишуканістю розмарину, грою фркутово-деревних нот рожевого перцю, життєрадісністю мандарину. Багатоскладне "серце" композиції звучить відтінками димного ветивера, деревною свіжістю елемі та кедра. Тепло дерев'яних нот у поєднанні з прохолодою моху, чуттєвістю амбри та мускусу формують благородний фінальний акорд.

Купити парфумерію Bentley ви можете, заглянувши до шоу-руму магазину Lagrande, або сформувавши онлайн замовлення на сайті. Наших покупців чекають прийнятні ціни, відмінний вибір товарів та поради наших професійних консультантів.