0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Xerjoff Join the Club 40 Knots

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • x

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Xerjoff Join the Club 40 Knots Парфумована вода
8 166 грн
Xerjoff Join the Club 40 Knots Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Модний бренд Xerjoff представив у 2012 році вишукану колекцію Join the Club . До неї увійшло 10 унісекс-ароматів, кожен із яких присвячений одному клубному виду спорту. Чарівний 40 Knots натхненний азартним та респектабельним яхтингом.

Назва енергійного водяного фужера перекладається як "40 вузлів" і вказує на швидкість руху білої красуні-яхти. Всього пара крапель чудового еліксиру, і ви перенесетеся на дерев'яну палубу під вітрами, що тріпотять, зможете вдихнути на повні груди середземноморське повітря, відчути поцілунки сонця на обличчі і приємно освіжаючі солоні бризки. Але час на яхті - це не тільки відпочинок, це ще адреналін і вольовий характер, канати, що дзвінять від напруги, і неодмінний виклик стихії. Чи ризикнете ви багато поставити на карту, щоб задовольнити своє пристрасне бажання перемоги?

Парфум адресований натурам безшабашним та азартним, впевненим та цілеспрямованим, які не пасують перед проблемами, сміливо виступаючи назустріч будь-яким перешкодам. Вони успішні та сміливі, наполегливі та харизматичні. Люблять дух суперництва та роблять усе, щоб перемагати. Потужний заряд енергії та силу для нових звершень їм дарує чарівний аромат. Його повна піраміда тримається парфумерним будинком у секреті, названі лише основні напрямки нот.

Відкривають тонізуючий та бадьорий букет пікантні відблиски солі. Гострі і колкі, вони нагадують про море, пляж і сліпуче сонце, приємно лоскочуть рецептори і роблять розкриття інших компонентів яскравішим і чуттєвішим. Ігристі переливи пряних трав та молодого листя красиво поблискують на тлі морської води. Крізь акватичні мотиви пробиваються шляхетні дерев'яні іскорки, роблячи настрій більш динамічним і привабливим. Така композиція чудово освіжає, дарує жадану прохолоду в літню спеку і захоплює вас у вир справжніх пригод. Те, що потрібно рано-вранці: бадьорить і миттєво налаштовує на робочий лад.

У серці парфуму чути йодисте пахощі водоростей, плескіт води, що струмує, і чудовий запах мокрої деревини. А завершує енергійний та світлий образ благородна база із білого кедра. Дуже елегантно та звабливо! В ароматі всі інгредієнти віртуозно збалансовані та сплетені в єдину симфонію. Вони гармонійно доповнюють та підкреслює красу інших, заворожуючи своєю цілісністю, глибиною та багатством переливів.

Така парфумована вода стане вдалим вибором для повсякденного використання і не тільки в літній сезон. Вона буде доречна за кермом та в офісі, під час ділових переговорів чи на дружніх зустрічах, у повсякденних турботах чи на офіційних заходах. Допомагає залишатися в тонусі та підтримувати гарний настрій цілий день.

Флакони в даному виданні виконані із синього цільного, а не тонованого скла, що в наші дні велика рідкість. Купити Xerjoff Join the Club 40 Knots можна в інтернет-магазині La Grande.