0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Xerjoff Xj 1861 Renaissance

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • x

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Xerjoff XJ 1861 Renaissance Парфумована вода
Немає у наявності
Xerjoff XJ 1861 Renaissance Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Ще півтора століття тому Італії немає на карті світу. Її місце займали області та герцогства, розрізнені і часто ворогуючі між собою. Так було аж до 1861 року, коли відбулося об'єднання земель та створення єдиного Італійського королівства. У 2011, відзначаючи 150-річний ювілей такої знакової події, нішевий бренд Xerjoff випустив вишуканий аромат Renaissance , покликаний втілити багатство культурної спадщини своєї батьківщини.

Розкішний цитрусовий фужер увібрав у себе свіжість зарученої з морем Венеції та велич Вічного міста - Риму, запальні ритми Тоскани та аристократичну витонченість Флоренції, неймовірні пейзажі Сицилії та яскраву чарівність галасливого Неаполя. Він ігристий і багатогранний, переливчастий і привабливий, динамічний і спокусливий. Аромат з безтурботною і веселою вдачею, але за безпосередністю і легкістю, що здається, тут ховається ретельно вибудована гармонія і віртуозний баланс справжнього шедевра.

Цитрусові ноти в парфумі символізують доброзичливий характер і красу природи, що п'янить, м'ята нарівні з іншими пряними травами є важливою частиною середземноморської кухні, квіти відображають романтичну сторону італійців, а деревина і смоли відсилають до стародавньої історії та вікової культури.

Букет прозорий, наче тропічна злива, і така сама натуральна. Дарує чарівне почуття чистоти та доглянутості, чудово бадьорить та освіжає, заряджає неймовірною енергією та позитивом. Це чудовий ранковий тонік, який допоможе позбавитися залишків сну і налаштуватися на робочий лад. З ним будь-які труднощі здаються несуттєвими, а перешкоди легко переборними, настільки він бадьорий і тонізуючий.

Відкривають чарівну піраміду ігристі переливи цитрусів. Танжерін з бергамотом і амальфітанським лимоном чудово доповнюють трав'янисту свіжість петітгрейну і м'яти, заворожуючи задерикуватими дзвінкими відблисками. Динамічні та інтригуючі, вони пустотливо мерехтять і іскряться на тлі трепетної ніжності різнокольорових пелюсток. Чарівна прохолода конвалії в композиції переплетена з чуттєвою спокусою пишної троянди, що потопає в замшево-оксамитових обіймах. На зміну квіткової терпкості приходить благородна база з амбри та віргінського кедра, трохи приправлена повітряними акцентами мускусу. Завдяки йому аромат стає більш об'ємним і привабливим, огортає свого власника пухнастим і м'яким флером. Дивовижна комбінація, перед якою неможливо встояти!

Це видання стане вдалим вибором для шанувальників класичної парфумерії. Воно респектабельне і імпозантне, з принадною гіркуватістю і карколомною палітрою відтінків. Підходить для офісу та ділових переговорів, урочистих заходів та побачень. Добре поводиться в будь-яку погоду, але особливо гарна ця парфумована вода навесні і влітку, коли тепло розкриває її, немов сонце - квітка.

Купити Xerjoff XJ 1861 Renaissance можна в інтернет-магазині La Grande.