0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Histoires de Parfums Rare Vici

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • h

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Histoires De Parfums Rare Vici Парфумована вода
Немає у наявності

Histoires De Parfums Rare Vici – парфум для переможців

 

Якщо ви звикли перемагати в житті впевнено та легко, силою своєї волі та харизми, якщо ваше кредо – вперед, змітаючи будь-які перешкоди, якщо вас не зупиняють, а лише підбурюють труднощі – ексклюзивний нішевий бренд Histoires De Parfums адресував свою унікальну композицію « Rare Vici » саме вам!

Дуже стійкий, з яскравим помітним шлейфом, він відразу привертає до своїх власників загальну захоплену увагу і напевно стане вашим фаворитом. Мускусні та амброві, фужерні та зелені, альдегідні та пудрові, пряні та фруктові, свіжі та деревні відтінки цієї композиції буквально зачаровують своєю ефектною красою, складністю – і в той же час гармонією.

Це чудова універсальна прикраса для харизматичних чоловіків і жінок, чудова в будь-який сезон і з будь-якого приводу, який ви вважаєте гідним такого ефектного парфуму: ділові переговори, важлива зустріч, побачення, урочистість – вам скрізь супроводжуватиме успіх і кураж переможця!

Історія аромату

 

Парфум вийшов 2012 року як частина елітарної Editions Rare Collection, виданої французьким будинком нішевої парфумерії Histoires De Parfums.

Усі три твори, що увійшли до «золотої» лінії цієї колекції, натхненні старовинною легендою про висловлювання римського імператора Гая Юлія Цезаря: «Veni, Vidi, Vici», або «Прийшов, побачив, переміг». Крилата фраза була вимовлена ним з приводу однієї зі своїх військових перемог – і тепер уже багато століть поспіль як свій життєвий принцип її використовують усі ті, хто є переможцем за своєю суттю – яскраві, цілеспрямовані, стильні особи з лідерським потенціалом та великими амбіціями. Саме їм адресовано останній парфум цієї трилогії – дерев'яний квітково-мускусний «Vici».

Гідне таке персони оформлення розроблено парфумерним дизайнером Магалі Сенек'є, яка втілила геніальну ідею засновника бренду Жеральда Гілена, який у 2000 році створив бренд, завданням якого є написання історії нашої цивілізації через парфумерні композиції. Історичні особистості, літератори та монархи удостоїлися честі бути представленими в колекції «Характери», що стала дебютом бренду, а зараз і ви можете долучитися до цієї галереї знаменитостей, включивши у власну колекцію парфум, призначений саме для вас!

Купити Histoires De Parfums Rare Vici в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція провідних брендів світу.

 

Переможний поцілунок!

Композиція відкривається свіжим, яскравим поєднанням альдегідних нот та мускусно-зеленої зелені ангелики, оксамитової вологої м'якоті фіалкового листя та гіркуватості гальбануму, прикрашених пряним та зухвалим тандемом кардамону та червоних ягід.

Серцевий акорд огорне вас теплим, бальзамічно-смолистим, умиротворюючим ароматом ладану, захопить пудровим оксамитом ірисів, зачарує різноманіттям відтінків фруктово-замшевої квітки османтусу та пряним штрихом насіння селери.

Фінал підкорить вас красою поєднання привабливого, сексуального мускусу і спокусливої малини, благородного кедра та яскравих почуттів.

Шукаєте подарунок для справжнього лідера, який перемагає у будь-якій ситуації? Вам, безперечно, варто купити Histoires De Parfums Rare Vici в інтернет-магазині La Grande!