0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Montale Arabians

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Montale Arabians Парфумована вода
103 грн
141 грн
Акція
-27%
Montale Arabians Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

У світі є чимало речей, здатних як створити певний образ людини, а й підкреслити його статус. Це розкішний одяг та стильні аксесуари, прикраси та особистий транспорт, доглянутий зовнішній вигляд, стиль життя та, звичайно ж, парфумерія. До ароматів, назва яких їх власник може вимовляти з гордістю і апломбом, відноситься і новинка від французької торгової марки - Montale Arabians .

Парфумована вода, що постала перед шанувальниками відомого бренду у 2017 році, викликала у модного суспільства непідробний інтерес, ставши ще одним знаменним доповненням колекції неперевершеної парфумерії, презентованої торговою маркою. Дана продукція відрізняється тим, що належить до нішевих ароматів – композицій, що створюються за допомогою неповторної майстерності їх авторів, фантазія яких дозволяє світові побачити такі гучні шедеври. Бренд селективної парфумерії Montale на сьогоднішній день є одним із найпопулярніших. А любов його творця до Сходу, його бажання втілити розкіш і багатство тієї частини світу дозволило нам побачити неповторні роботи, бути володарями яких сьогодні вважається престижним.

Арабський скакун, що надихнув майстра на розробку парфумованої води, асоціюється з граціозністю, швидкістю, силою та гордістю. Він уособлює успіх і перемогу, добробут та достаток. Зображення саме цієї тварини прикрашає знаменитий металевий флакон, цим виділяючи його серед попередніх видань компанії. Щоб оцінити нове оформлення, можна купити Montale Arabians .

Парфумована вода є унісекс-ароматом, тому імпонуватиме не лише вишуканої леді, а й стильного, вольового чоловіка. Кожен із них – особистість, норовлива, самодостатня, темпераментна та харизматична. Саме тому їм може підійти виключно виразний, помітний аромат.

У своїх шанувальників Arabians асоціюється з сухим вітром пустелі, безмежність якої так і манить втекти від суєти, з розпеченим повітрям, наповненим пахощами спецій, деревини, трав та квітів. Цей аромат-загадка гідний лише найкращих – справжніх володарів життя.

У початкових акордах композиції чути пряні відтінки кмину та кардамону, розбавлені прохолодною свіжістю лаванди. Терпкість, смолистість пачулів і димність ветівера, обіграних у «серці» аромату, доповнюється вишуканим акцентом ніжної троянди, що надає парфуму елегантності. Уд робить ансамбль більш розкішним, тандем сірої амбри та мускусу – привабливим, а акцент дорогої шкіри надає йому інтимності.

Купити вишуканий парфум від Montale сьогодні можна у багатьох спеціалізованих бутіках. В інтернет-магазині Lagrande цей бренд представлений у вигляді кількох серій за прийнятними цінами. Ми ретельно стежимо за появою новинок на парфумерному ринку та прагнемо зробити їх максимально доступними для наших клієнтів. Поспішайте потрапити до їхнього числа!