0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Tom Ford Noir Anthracite

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Tom Ford Noir Anthracite Парфумована вода
Немає у наявності
Tom Ford Noir Anthracite Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Tom Ford Noir Anthracite – промінь світла в темряві

Tom Форд пропонує дивовижну за своїм звучанням, абсолютно небанальну та абсолютно чоловічу новинку без тіні унісексу, яким так славиться цей бренд: мінеральний, гострий, шипровий парфум Noir Anthracite – аромат дуже екстравагантний та надзвичайно стильний. Він зводить з розуму акордами теплих та свіжих прянощів, рідкісного дерева, дорогої шкіри – ідеальний вибір для осені та зими, коли хочеться парюмів з характером, темпераментних та харизматичних. І в цьому плані у новинки від Тома Форда мало конкурентів: парфум вийшов дуже трендовим, причому це саме він задає напрямок моди, а не слід вже наявному.

Якщо ваш характер близький до крутої вдачі аромату - сміливо пробуйте його як компаньйон в офісі, на переговорах, у ділових поїздках і просто в ситуаціях, де хотілося б домінувати і задавати тон всьому, що відбувається навколо.

Історія аромату

 

Том Форд – зірка першої величини у світі моди, особливо парфумерної моди. У молодості він встиг побувати і актором, і моделлю, проте потім вступив до престижної школи дизайну і знайшов себе в таких модних будинках, як Gucci та Yves Saint Laurent, повернувши їх з небуття в мейнстрім і зробивши ім'я на скандальних та провокативних рекламних кампаніях. які, тим не менш, потрапили в крапку, і відродили інтерес сучасної публіки до класичних модних будинків, що втратили актуальність. Однак така креативна людина не мислила себе без творчості «без обмежень». І тому, пішовши з дому Гуччі в 2004 році, через два роки він презентує свій дебютний парфум «Чорна орхідея», який справив ефект бомби, що розорилася! З того часу Форд, який вирізняється не лише талантом, а й працьовитістю, встиг створити кілька приголомшливих колекцій, в рамках однієї з яких, розкішної Noir Collection, і вийшла чергова новинка бренду – «Чорний антрацит» випуску 2017 року, над яким працювала блискуча Онорін Блан (Honorine Blanc).

Дизайн флаконів, виконаних у фірмовому стилі лаконічних прямокутних форм і рифлених поверхонь, цього разу отримав ефектну відмінність: дві грані фіалу вкриті особливим «металевим» напиленням, що дає ефект яскравого блиску – як у вугілля сорту антрацит, якому і присвячений аромат.

Tom Ford Noir Anthracite – спокуса та стиль блискучої світської людини

Композиція стартує пряними переливами жаркого китайського перцю, пікантного імбиру та терпкого стильного бергамоту. Ноти серця продовжують лінію спеціальних ароматів, вражаючи напрочуд багатим міксом пряних нот, а потім подають букет із чуттєвих білих квітів жасмину та яскравої зеленої гіркуватості гальбануму.

Але особливо гарний фінал цього твору: дерев'яні аромати рідкісного ебенового (чорного) дерева, сандала, білого кедра і берези змішалися з нотою дерев'яного бурштину і дорогої шкіри, що співзвучна їм ноткою, а пряна чуттєвості почули дарує звучанню незвичайну привабливість.

Купити Tom Ford Noir Anthracite в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де зібрана повна колекція творів цього дивовижного бренду, який вважається одним з найуспішніших у новому тисячолітті.