0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Salvador Dali Sunrise in Cadaques Homme

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • s

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Salvador Dali Sunrise in Cadaques Homme Туалетна вода
Немає у наявності
Salvador Dali Sunrise in Cadaques Homme Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Salvador Dali Sunrise in Cadaques Homme : бездоганна посвята прекрасному!

 

Екстравагантний аромат Sunrise in Cadaques Homme – ще один чудовий та захоплюючий ольфакторний твір з яскравої парфумерної плеяди, що створюється брендом Salvador Dali . Парфум адресований сильній половині людства, але присвячений неймовірному, нескінченно прекрасному, безмежно проникливому явищу природи – сходу сонця.

Ідилічні передсвітанкові картини зачаровують бездонним небосхилом, де від краю до краю дзвенить тиша, бліднуть зірки і розливаються навколо дивовижні фарби нового дня. Неповторна магія сходу сонця відображена і у візуальному оформленні парфуму, і його ольфакторной композиції. Назва ж сповнена романтики та відсилає до екстраординарної творчості епатажного сюрреаліста та провокаційної особистості – Далі.

Salvador Dali : трохи історії

Парфумерний бренд Salvador Dali існує багато в чому завдяки геніальному художнику. Засновник цієї марки Жан-П'єр Гриворі (на той момент молодий менеджер французької компанії з виробництва одеколонів) запросив до співпраці видатного сюрреаліста, щоб реалізувати придуману їм концепцію «Парфум як витвір мистецтва». Згодом їхній творчий тандем мав оглушливий успіх.

1982 - це рік заснування марки, тоді ж був презентований дебютний аромат. Це був єдиний парфум, дизайн флакона та упаковки якого розробив сам Сальвадор Далі. Він же наполіг на тому, щоб у композиції були присутні ноти троянди та жасмину – улюблених квітів художника та його Музи - Гали. Надалі у візуальному оформленні творів бренду використовувалися знакові алюзії до приголомшливої творчості геніального сюрреаліста. Даний прийом перетворює кожен парфум на унікальний, екстравагантний, несхожий на інші.

 

Sunrise in Cadaques Homme : ефектна зовнішність – ефектний зміст!

 

Захоплююче парфумерне творіння постає перед нами у дивовижному візуальному оформленні. Флакон прозорого скла радує око неповторним градієнтом – акварельним, димчастим, плавним, що відбиває всю красу передсвітанкового горизонту, що розкинувся над нескінченною морською гладдю.

Над створенням неперевершеної ольфакторної композиції, що належить до групи дерев'яні пряні, працював французький творець ароматних шедеврів Рафаель Орі (Raphael Haury). Йому, за допомогою тонкої парфумерної гри тонів та відтінків, вдалося надзвичайно точно передати всю красу та магію сходу сонця.

Аромат захоплює нюх наполегливим та інтенсивним вступом. Рішучий, бадьорий старт, що нагадує освіжаючий світанок на березі моря, забезпечують вибуховий грейпфрут, лимонно-свіжий кардамон і гострий мускатний горіх. Так само наповнено і впевнено звучать серцеві ноти: у них обіграні пікантна гіркота полину, благородні кедрові акорди та зелені, свіжі нюанси герані. Насичені та глибокі базові ноти розсипаються навколо теплими, землістими, бальзамічними акордами ветиверу та нюансами дубового моху, що пахнуть хвойним лісом. Все обволікає хвилюючий мускусно-амбровий серпанок, що залишає неймовірний післясмак.

Придбати Salvador Dali Sunrise in Cadaques Homme в Україні можна в інтернет-магазині La Grande.