0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Carolina Herrera Good Girl Collector Edition

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Carolina Herrera Good Girl Collector Edition Парфумована вода
Немає у наявності
Carolina Herrera Good Girl Collector Edition Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Вам набридло бути прикладом для наслідування, прагнути виглядати успішніше, бути активнішими, працювати ефективніше за інших. Натомість хочеться поринути у власні відчуття, довіритися своїм бажанням і постати перед оточуючими в незвичайному амплуа – в образі яскравої, привабливої, розкутої особи. Довести всім, що навіть «хороші дівчатка» можуть виглядати спокусливими та такими бажаними! Виконати цю мрію допоможе один з найбільш зухвалих та багатогранних парфумів торгової марки Carolina Herrera – чуттєвий Good girl collector edition .

Американський бренд Carolina Herrera відрізняється майстерністю дивувати своїх шанувальників. Вимогливим дамам, крім шикарних нарядів, з виробництва яких свого часу стартував бізнес, сьогодні пропонуються дорогі аксесуари, сумки та взуття, а також елітна парфумерія. На цей ринок компанія прийшла в 1988 з дебютним продуктом для жінок, що народилися з юнацьких переживань і спогадів засновниці торгової марки - Кароліни Еррери.

Чоловічу частину суспільства своїм парфумерним вишукуванням бренд порадував трьома роками пізніше. Перші видання компанія одягала в милі романтичні горошки. Згодом оформлення продукції ставало суворішим, елегантнішим і навіть химерним. Так, у 2016 році вона запустила колекцію під символічною назвою «Хороша дівчинка», обравши вельми привабливу форму флакона – витончений жіночий черевичок на тонких високих підборах.

Good girl collector edition – означає пізнати свою чуттєвість, продемонструвати палкість і загадковість своєї натури. Тяжкі переливи парфуму спонукають до того, щоб нікуди не поспішати, діяти неспішно, щоб сповна пізнати багатогранність і чари обраного аромату. Його чарівні мотиви наповнені теплотою і насолодою, він звучить розкішно, переливаючись і даруючи своїй володарці невимовне захоплення.

Парфумована вода відноситься до сімейства східних квіткових. Вона належить авторству Луїзи Тернер, чиї роботи можна знайти в портфоліо Chloe, Chopard, Christian Dior, David Beckham, Emilio Pucci, Hugo Boss, Jennifer Lopez, Jimmy Choo, Kenzo, Mugler, Nina Ricci, Roberto Cavalli, Trussardi,

Чарівний аромат є фланкером популярного видання, з якого почалася дана колекція, але одягненим у більш химерний мерехтливий «наряд». Good girl collector edition розкривається затишною насолодою мигдалю і «смачним» акцентом кави, що бадьорить, що наповнює композицію енергією і пристрастю. Її «серце» таїть у собі ніжність та вишуканість жасмину, доповнену пудровими нюансами ірису та багатогранною туберозою. Фінальний штрих парфуму зітканий з пікантності ванілі та бобів тонка, солодко-деревних мотивів розкішного сандалу та шоколадної магії какао.

Своєрідне оформлення видання підтверджує: це аромат для особливої дівчини – палкої, чутливої та норовливої. Перевірити, чи належите ви до них можна, якщо купити вишукану парфумерію Carolina Herrera . У Києві замовити оригінальну продукцію можна в інтернет-магазині Lagrande.