0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Christian Dior Miss Dior Eau de Parfum 2017

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Christian Dior Miss Dior Eau de Parfum 2017 Парфумована вода
Немає у наявності
Christian Dior Miss Dior Eau de Parfum 2017 Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Немає у наявності
Christian Dior Miss Dior Eau de Parfum 2017 Зволожуюче молочко для тіла
Немає у наявності
Christian Dior Miss Dior Eau de Parfum 2017 Набір (парфумована вода 50 мл + молочко для тіла 75 мл)
Немає у наявності

У 2017 році модний будинок Dior святкував своє 70-річчя. У 1947 році Крістіан Діор представив свою колекцію одягу New Look і дебютний жіночий аромат до неї, що миттєво завоювали величезну популярність у примхливої паризької публіки, а потім і в усьому світі. На честь цієї події було випущено святкову версію культового парфуму.

Оригінальна композиція, розроблена Полем Ваше (Paul Vacher), багаторазово перевидавалася та творчо переосмислювалася. Зараз існує понад 25 варіацій на будь-який смак, від напористого та різкого щипру до витонченої гурманіки. Але всіх поєднує одне — кохання та витончений почерк від кутюр. Ювілейну інтерпретацію розробили Франсуа Демаші (Francois Demachy). Квітковий шипровий букет продовжує концепцію лінійки, оповідаючи про чуттєву, сильну і пристрасну жінку, яка шалено закохана.

Сучасна міс жіночна, елегантна та тендітна. Зараз у її серці оселилося шалене почуття, тому світ забарвився ніжними рожевими фарбами, а в душі тремтять оксамитові пелюстки троянди. Вона буквально випромінює світло, з кожною її появою оточуючим стає радіснішим і теплішим, а від однієї її посмішки перехоплює дихання. Прекрасна, молода та закохана — ось яка вона, дівчина Діор! І цей образ чудово втілила в емоційній промо-кампанії чарівна Наталі Портман (Natalie Portman).

Чудовий аромат втілює дух романтичної жінки нового тисячоліття. Вона трохи авантюрна та зухвала, але разом з тим елегантна та приваблива. Мчить назустріч пригодам у кабріолеті з відкритим верхом, гуляє берегом океану або регоче під тінню Ейфелевої вежі. Щира і відкрита, готова щохвилини свого життя демонструвати, на що вона готова заради кохання. Багатогранна, складна і непередбачувана — така сама, як і її парфум.

У фланкері 2017 року гармонійно поєднані інгредієнти, що символізують любов у всьому її різноманітті. Пристрасні переливи дамаської троянди і грайливість граської, пікантні відблиски рожевого перцю і тепло тропічного палісандра, що манить, а також море іскристих цитрусів, що надають композиції особливу динамічність і проникливість. Це чудовий еліксир, здатний змінити світ. Або, як мінімум, вселити впевненість у власних силах, покращити настрій і надихнути на втілення найбожевільніших ідей, завдяки яким життя стає набагато цікавішим і яскравішим.

Продукт випущений у концентрації парфумованої води та поставляється у класичному для бренду прямокутному флаконі з потовщеною основою та стінками. Його вінчає прозора кришка у формі скошеної піраміди з витонченим сріблястим бантом. Вміст фіалу забарвлений у ніжний персиково-рожевий відтінок. Закохує у себе з першого погляду!

Купити Christian Dior Miss Dior EdP 2017 можна в інтернет-магазині La Grande.