0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Bvlgari Splendida Iris D'Or

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Bvlgari Splendida Iris d`Or Парфумована вода
Немає у наявності
Bvlgari Splendida Iris d`Or Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Bvlgari Splendida Iris d`Or – розкіш у кожній ноті!

Жодна жінка не встоїть перед стійким пудровим ароматом Splendida Iris d`Or від італійського бренду Bvlgari . У ньому гармонійно поєднуються ноти ірису, мімози, фіалки, свіжої зелені, бергамоту, сандалу та бобів тонка. Звучання парфуму дозволяє використовувати його і вдень (в офісі, на прогулянці, за діловим обідом), і вночі - на вечері чи романтичному побаченні.

Незважаючи на недавню прем'єру парфумованої води, вона вже встигла завоювати серця прекрасних леді. Шанувальники характеризують її як неперевершену композицію, що підкреслює індивідуальність та гарний смак.

Історія створення аромату

Майже п'ятдесят років тому модний будинок Bvlgari вийшов на новий рівень, відкривши бутіки з ювелірними прикрасами у найрозвиненіших світових столицях. Саме з того часу компанія стала активно розширювати власні кордони. Для початку на додаток до ювелірного асортименту бренд почав випускати наручний годинник. Потім, уже в 90-х роках для Булгарі настали ще найкращі часи, коли легенда парфумерії Жан Кавальє створив перший аромат, який отримав назву Bvlgari Eau the vert.

На сьогоднішній день бренд Bvlgari налічує кілька десятків ароматів відомих на весь світ. Однією з останніх була представлена " Bvlgari Splendida Collection ", до якої увійшли відразу три аромати.

Жіноча парфумована вода "Splendida Iris d`Or" з'явилася на початку весни 2017 року. Прем'єра її відбулася на урочистому заході у музеї Тіссен-Борнеміс в Іспанії.

До створення цього аромату має пряме відношення французький парфумер Софі Лаббе. Кожен парфум, створений нею, заслуговує на увагу і гідний похвали. Що стосується парфумів Splendida Iris d`Or, то тут Софі поєднала в композиції квітково-деревні ноти, що підкреслюють елегантність та вишуканість жіночого образу.

Чого вартий один унікальний дизайн флакона - прямокутна форма, що містить у собі парфум золотистого відтінку, і витончений сталевий ковпачок з логотипом Bvlgari. Якщо вас зацікавила ця парфума, то купити в Україні Bvlgari Splendida Iris d`Or можна в інтернет-магазині La Grande.

Bvlgari Splendida Iris d`Or – аромат, який ви так довго шукали!

Кілька років поспіль пудрові аромати займають лідируючі позиції в рейтингах користувача, тому Splendida Iris d`Or настільки популярна серед жінок. Ірис є одночасно базовою та середньою нотою парфумів, за рахунок чого відчувається яскраво-виражений відтінок пудри. Разом з ним уловлюються свіжі нотки зелені та бергамота, а в серці аромату розташувалася ще й ніжна мімоза, що асоціюється у всіх із початком весни.

Легкий і чуттєвий аромат завершується горіховою нотою бобів тонка та солодкуватим запахом сандалу. Бездоганна піраміда парфумованої води ніби огортає жінку запашною аурою, здатною звести з розуму всіх навколо.

Хочете, щоб за вами тягнувся приємний шлейф і чоловіки оберталися вам услід? Для цього достатньо купити парфум Splendida Iris d`Or. В Україні він доступний в інтернет-магазині La Grande – насолоджуйтесь своїм придбанням, захоплюючи оточуючих!