0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Armani Si Intense Night Light Limited Edition

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Armani Si Intense Night Light Limited Edition Парфумована вода
Немає у наявності
Armani Si Intense Night Light Limited Edition Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Armani Si Intense Night Light Limited Edition – коли шепіт голосніше за слова…

Чуттєва, насичена шипрово-фруктова новинка Armani Si Intense Night Light Limited Edition нагадає вам жіночний Armani Si, і при цьому наче в кілька разів посилить його чарівну дію. Акорди квітів та цитрусів, троянд та фруктів, ванілі та зелені здадуться вам знайомими – і в той же час зовсім незвичайними. Це вечірня версія благородного Si Intense, призначена для світських заходів, побачень та інтимних моментів – словом, для тих дорогоцінних годинників, коли ваша жіночність потребує особливого, елегантного та шикарного обрамлення.

Історія аромату

 

Туалетна вода Armani Si Intense Night Light Limited Edition була представлена модній публіці у 2016 році, через три роки після появи знаменитого на весь світ Armani Si, який започаткував чудову однойменну колекцію. У рік свого виходу ця композиція отримала нагороди одразу кількох країн: німецьку Duftstars у номінації Престижний жіночий парфум, іспанську Academia del Perfume у номінації Люксовий жіночий парфум та найвищу американську премію Fragrance Foundation у номінації «Кращий новий Люкс».

Натхненні таким карколомним успіхом, творці композиції вирішили випустити цілу серію на базі Armani Si. Так у 2014 році з'явився Si Intense, а у 2016 – Si Intense Night Light. Усього ж нині галерея «Si» налічує близько 15 композицій з різним характером та настроєм.

Окремої похвали удостоївся жіночний та стильний флакон, створений дизайнерами так вдало, що також отримав премію FF у номінації «Найкраща упаковка». Розкішний, чорний, сяючий, із розчерком Si – він уже сам по собі скарб! Такий флакон відразу ж повідомляє про призначення парфуму, що своїм стилем нагадує чорну сукню для світських прийомів.

Представила нову версію туалетної води знову чудова Кейт Бланшетт - ідеальна блондинка для ідеальної спокуси!

В Україні купити Armani Si Intense Night Light Limited Edition можна в інтернет-магазині La Grande, а в нашому київському шоу-румі – познайомиться з ближчим ароматом.

 

Armani Si Intense Night Light Limited Edition – ніч ніжна!

Ноти композиції нагадують звучання свого попередника - Armani Si, проте скомпоновані і дозовані вони по-іншому - і ось результат: глибина і багатогранність звучання вражають навіть найсміливішу уяву!

Верхні ноти м'яко вступають фруктово-цитрусовими акордами: мандарин і бергамот доповнюють один одного насолодою і терпкістю, а чорна смородина звучить легким, але виразним акордом з благородною кислинкою, що переплітається із зеленим нюансом чорносмородинового листя.

А ось ноти «серця» звучать тут яскравою домінантою: на перший план виходить романтичне, чуттєве пахощі оксамитових червоних троянд, прикрашених квітково-цитрусовими пахощами неролі, східним солодким акцентом османтусу та гіркуватою нотою полину-артемізії.

База композиції дарує неймовірно жіночний і ніжний акорд ванілі, посилений насолодою амброксану, принадною сексуальністю листя пачулі та особливим шармом акорду дорогого дерева.

Такий солодкий, по-справжньому шикарний аромат призначений для осені та зими. Хутра, шкіра і кашемір, що несуть на собі чарівний шлейф, посилять ваші чари і зроблять образ просто чарівним.