0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Trussardi Riflesso

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Trussardi Riflesso Туалетна вода
1 300 грн
Trussardi Riflesso Набір (туалетна вода 100 мл + дезодорант 100 мл + шампунь/гель для душу 200 мл)
1 929 грн
Trussardi Riflesso Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності
Trussardi Riflesso Дезодорант
Немає у наявності
Trussardi Riflesso Дезодорант-стік
Немає у наявності
Trussardi Riflesso Шампунь для волосся та тіла
Немає у наявності
Trussardi Riflesso Набір (туалетна вода 100 мл + гель для душу 100 мл)
Немає у наявності
Trussardi Riflesso Набір (туалетна вода 50 мл + гель для душу 100 мл)
Немає у наявності

Trussardi Riflesso – природність та елегантність

Італійський модний будинок Trussardi створив чудовий повсякденний аромат Riflesso , призначений для чоловіків, які цінують високу якість життя, і в той же час дотримуються відкритого, щирого спортивного стилю. Деревно-орієнтальна композиція приваблює своїми ароматичними, свіжими пряними, шкіряними, бальзамічними, квітковими та зеленими акордами.

Це ідеальний супутник сучасного мешканця великого міста для весняного та осіннього сезону, коли його композиція виявляється настільки співзвучною з ароматами природи та стилем одягу: шкіра, замша та кашемір, вологе повітря та прохолода – його стихія!

Історія аромату

 

Парфуми з'явилися в середині 2017 року і стали яскравою, свіжою частиною колекції для чоловіків цього бренду. Над композицією працювала Вероніка Ньюберг (Veronique Nyberg) – приваблива жінка, сповнена цікавих ідей і вміє чудово їх втілювати.

Парфум поміщений у стильний рифлений флакон «під ретро», який так приємно тримати в руці, милуючись вмістом теплого деревного відтінку.

Образ, створений у рекламі парфуму – сучасний хлопець у шкіряній куртці за кермом мотоцикла, проте аж ніяк не брутальний байкер: він доглянутий та стильно одягнений у дусі дорогого брендового casual. Саме такий шанувальник нової композиції від Trussardi: він емоційний, цілеспрямований та впевнений у своїх можливостях. Якщо вам близький цей ідеал, рекомендуємо вам купити Trussardi Riflesso в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція бренду.

 

Trussardi Riflesso – ваш надійний супутник поза часом та віком

Свіжий фруктово-цитрусовий коктейль із ароматів соковитих зелених яблук з пікантною кислинкою, рожевого грейпфрута та терпкого бергамота дарує позитив, енергію та свіжість з перших нот.

У «серці» композиції пахнуть лавандові поля – безкраї та бездоганні. Цей досконалий аромат відтінений акцентом герані та витонченим, свіжим, зеленим ароматом листя фіалки.

База парфуму наповнена вершковим пахощами бобів тонка, дорогої шкіри та димно-мшистого, солодкуватого ветивера.

Загалом парфум незрівнянно звучить у міжсезоння, не накладаючи абсолютно ніяких обмежень на час і місце його використання: завжди і скрізь він сприйматиметься гідно і естетично, презентуючи свого власника як людину зі смаком, і в той же час добре знається на сучасних модних тенденціях.

Композиція відрізняється прекрасною стійкістю і має незабутній і досить звучний шлейф, який робить вашу присутність впізнаваним і надзвичайно приємним для оточуючих.

Якщо вам до вподоби сучасна італійська парфумерія, такий аромат стане чудовим доповненням вашої особистої колекції. Купити Trussardi Riflesso в Україні можна в інтернет-магазині La Grande - це заощадить вам час і дозволить зробити покупку з комфортом.