0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Trussardi Donna Goccia a Goccia

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Trussardi Donna Goccia a Goccia Парфумована вода
Немає у наявності
Trussardi Donna Goccia a Goccia Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Trussardi Donna "Крапля за краплею" - східна казка про чуттєвість

Незалежно від віку, статусу та сімейного стану жінці хочеться бути щасливою, привабливою, отримувати задоволення та дарувати кохання. Їй подобається мандрувати, зустрічатися з друзями, захоплюватися красою природи. Цей твір адресований саме таким життєрадісним, оптимістичним, усміхненим красуням, які готові відчувати себе знаменитістю на червоній доріжці, на яку зачаровано дивляться захоплені шанувальники.

Вишукана орієнтально-квіткова композиція Trussardi Donna Goccia a Goccia інтригує загадковим звучанням, полонить гармонією терпко-пряних, вершково-медових, бальзамічних та деревних мотивів. Кожен акорд тут радує, пробуджує позитивні почуття та емоції, закликає насолоджуватися життям, елегантно відтіняючи чарівність, чуттєвість, граціозність та витонченість своєї власниці.

Яскравий, чарівний, середньої стійкості парфум чудово звучить у теплий весняно-літній сезон, підходить для офісу, супроводжує вас на прогулянку та шопінг, добре поєднується з романтичним вечірнім вбранням.

Історія аромату

Парфумерні видання італійського модного будинку Труссарді привертають увагу шанувальників та критиків своїм пристрасним темпераментом та благородним характером, завойовують популярність та стають культовими.

Лінійка парфумів Donna не стала винятком, тому навесні 2017 лімітованим тиражем вийшов її ексклюзивний фланкер, який став частиною колекції «Крапля за краплею». Головна особливість нової варіації полягає у посиленому чуттєвому тяжінні, більшій м'якості та ніжності, а також в особливому типі флаконів та оригінальному способі нанесення парфумованої води. У судинах відсутній звичний пульверизатор, замість нього в ковпачок вбудовано піпетку-дозатор, що дає можливість наносити ароматну есенцію крапельками безпосередньо на шкіру.

Парфумерну композицію презентувала талановита Nathalie Lorson, натхненна розкішшю Сходу, європейським аристократизмом та бажанням сучасних дівчат, незважаючи на енергійний темп життя, зберегти вишуканість манер та жіночність.

Прагнення елегантності передає дизайн білої матової пляшечки, декорованої витонченою, стилізованою під пасмо волосся стрічкою.

Новий простір для насолоди

Перші бризки ароматного коктейлю обдаровують енергією сонячних цитрусів, настояних на фруктовій воді. М'ятно-трав'янисті ноти юзу та смак гіркуватого лимона відтворюють атмосферу літа та наповнюють оптимізмом. Ніжний витончений характер парфуму розкривається в квітковому серці, де домінують медові переливи апельсинового кольору. Їхню принадну солодкість доповнюють терпкі тони жасминового чаю і запашної водяної лілії. База заснована на відтінках димно-бальзамічного кедра, волого-зелених пачулів, пряно-вершкового сандала та гурманської ванілі.

Вирішивши купити Trussardi Donna Goccia a Goccia , ви подаруєте собі еліксир натхнення та щастя. Покупка La Grande повністю задовольнить ваші вимоги, тому що інтернет-магазин пропонує тільки оригінальну продукцію за прийнятними цінами.