0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Trussardi My Name Goccia a Goccia

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Trussardi My Name Goccia a Goccia Парфумована вода
Немає у наявності
Trussardi My Name Goccia a Goccia Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Trussardi My Name Goccia a Goccia – крапельки краси на вашій шкірі

Будинок Trussardi випустив цікаву варіацію аромату My Name – новинку Goccia a Goccia , або «крапля за краплею» - знайому нам орієнтально-квіткову композицію, яку тепер можна наносити спеціальним дозатором, точно вибираючи, де свого тіла розташувати ароматну краплю так, щоб вона подарувала нам максимум свого пахощі та чарівності. Нанесення піпеткою дозволяє аромату розкриватися м'яко, плавно і витрачати його максимально економно, не втрачаючи дорогоцінні крапельки.

Перед вами лімітований випуск, що започаткував колекцію Goccia a Goccia, до якої у 2017 році увійшов також парфум Trussardi Donna в оновленому трактуванні. Ви оціните цей аромат надзвичайно високо, якщо любите красиві, виразні весняні букети: пудрові, свіжі, ванільні, мускусно-деревні.

Історія аромату

 

Успіх у 2013 році парфуму My Name , жіночої версії знаменитого My Land , через чотири роки надихнув його автора, молодого таланту з Граса Орельєна Гішара (Aurelien Guichard), на творче переосмислення формули аромату. Варто було трохи по-іншому розставити акценти, пограти з інгредієнтами серця та бази – і ось уже аромат оновлений і знову готовий завойовувати своїх шанувальниць, тим більше, що тепер його пропонується наносити особливим чином!

У наш швидкий вік ми звикли до стрімкості рухів та високого темпу життя, тому навіть такий інтимний момент, як нанесення парфуму, відбувається миттєво: одне натискання на пульверизатор – і ось ми вже пахнемо з голови до ніг! Адже насправді все має відбуватися зовсім не так! Знавці з Trussardi пропонують нам робити це за всіма правилами парфумерного мистецтва, і тому забезпечили новий флакон особливою піпеточкою, за допомогою якої жінка може завдати ароматних крапель на місця пульсації, звідки запах поширюється найкрасивіше, адже йому допомагає хімія тіла! На віскі, за вушками, в ямочку на шиї, в улоговинку грудей, на згин ліктя, на зап'ястя - ось основні точки, звідки аромат поширюється хвилями, грає, наче живий, стає просто невимовним! Особливо це стосується парфумів досить ніжних та м'яких, з гарним розкриттям.

Отже, якщо ви перейнялися цією ідеєю і вирішили купити Trussardi My Name Goccia a Goccia у найправильнішому на світі флаконі, рекомендуємо вам зробити це в інтернет-магазині La Grande, де ви можете бути впевнені у справжності парфумів бренду.

 

Побалуйте   себе !

Парфум не випадково було презентовано на самому початку березня 2017 року, адже він – сама квінтесенція весни, її втілення, талановитий портрет!

У композиції зібрані всі квіти, які немов увібрали в себе весняну душу: вишукана і трепетна фіалка в парі з яскравим геліотропом на вершині піраміди, запаморочливий водоспад бузку, прикрашений витонченим і виразним ароматом кал в «серце» композиції, і мускусових нот, доповнених солодкою м'якістю ванілі.

Якщо ви хочете пробудити жіночність, і, захоплюючись досконалістю своєї краси та улюбленого аромату, неспішно нанести його на шкіру, милуючись перед дзеркалом витонченістю процесу, вам неодмінно варто купити Trussardi My Name Goccia a Goccia ! В інтернет-магазині La Grande він представлений у концентрації парфумованої води в універсальних флаконах об'ємом 50 мл.