0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Prada Candy Gloss

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • p

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Prada Candy Gloss Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності
Prada Candy Gloss Туалетна вода
Немає у наявності
Prada Candy Gloss Набір (туалетна вода 80мл + туалетна вода 30мл)
Немає у наявності

Блиск в очах, сяйво на вустах – ви виглядаєте сліпуче! Вас обпалюють погляди, повні обожнювання, а пахощі, які виходять від вас, розпалює у вашому супутнику іскру інтересу. Все це диво було б неможливим без однієї магічної дії, здійсненої вами перед виходом, – розпорошення улюбленого парфуму Prada Candy G loss !

Торгову марку Prada називають конгломератом розкоші. І це далеко не жарт. За багато років присутності на ринку fashion-індустрії компанія зуміла зібрати значний портфель дизайнерських лейблів. До них можна віднести як власні торгові марки, наприклад, популярний молодіжний бренд Miu Miu, так і марки, акції яких були придбані: Jil Sander, Azzedine Alaia, Car Shoe, Church`s. Стиль, який пропагували перші колекції модного будинку Прада, разюче відрізнявся від виробів, які на той час користувалися популярністю. На тлі відвертої жіночності та сексуальності, яка тоді була в моді, лінії моделей від Міуччі Прада, онуки засновника компанії, здавалися надто суворими, стриманими. Саме тому обновки від Prada вибирали люди, які цінують розкіш, лаконічність та елегантну простоту. На парфумерному ринку Будинок Прада вперше був представлений 1990 року, він дебютував жіночим ароматом, названим іменем бренду.

Щоб створити правильний настрій на сьогоднішній день, наголосити на завершеності свого образу, достатньо купити Prada Candy G loss . Його розкішні пахощі навіюють відчуття тепла та затишку, аури того комфорту, який можна відчувати, лише коли жінка абсолютно задоволена своїм життям. Ця солодка фруктово-квіткова мелодія, що з'явилася на полицях магазинів у 2017 році, продовжує цикл ароматів Candy, заснований виробником у 2011 році.

Під чари композиції, представленої відомим італійським брендом, потрапляють представниці прекрасної статі, що відносяться до різних вікових категорій. Серед них можуть бути як юні дівчата, які тільки знайомляться з прекрасним і чарівним світом елітної парфумерії, так і зрілі жінки з перевагами, що сформувалися щодо ароматів. Усіх їх поєднує одне – любов до красивих, м'яких, грайливих парфумів, створених виробником, якому вони довіряють.

Туалетна вода розкривається освіжаючими акцентами листя чорної смородини і стиглої, соковитої вишні, яка приносить в композицію певну пікантність. Солодкий персик, дихання якого навіює спогади про тепле літо, пахощі ніжної троянди та апельсинового кольору – все це можна відчути у «серцевих» акордах Candy G loss . Його фінал – це сплеск чуттєвості. Тут м'які горіхові відтінки поєднуються з грайливою ваніллю, містичний геліотроп доповнюється мотивом смолистого бензоїну та привабливістю мускусних нюансів.

Придбати вишуканий парфум від Prada ви можете, оформивши замовлення в Lagrande. Оригінальна продукція, низькі ціни та накопичувальна система знижок – наш інтернет-магазин знає, чим здивувати та порадувати вимогливого клієнта.