0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Blumarine Dange-Rose

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Blumarine Dange-Rose Парфумована вода
Немає у наявності
Blumarine Dange-Rose Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Blumarine Dange - Rose – небезпечна краса Її Величності Троянди

Будинок Blumarine представляє новинку 2017 року – дивовижної краси квітковий дерев'яно-мускусний аромат Dange - Rose , що тане під чорним глянцем флакона, що нагадує старовинну бульбашку з чаклунським зіллям, акорди троянд, що кружляють голову, свіжих прянощів, дерева, зелені та амбри. Цей аромат – таємна жіноча зброя, яка підкорює з перших миттєвостей, забирає волю і спокушає душу – йому просто неможливо чинити опір! У ньому звучать романтика і пристрасть, чуттєвість та натхнення, відображаючи натуру жінки нового тисячоліття: таку принадну, контрастну, багатопланову – і водночас таку ніжну та жіночну в глибині душі.

Історія аромату

 

Назва композиції побудована на грі слів: Dangerouse означає «небезпечні», і троянди цього аромату дійсно тануть у собі небезпеку – надто сильно піддатися спокусі, безповоротно захопитися, втратити голову, захлинутися в потоці цієї пристрасті…

Парфум був створений завдяки таланту та праці, який вклав у нього харизматичний молодий парфумер Pierre-Constantin Gu?ros. Він був представлений будинком Blumarine восени 2017 року – справжнє втілення золотої пори року!

Напрочуд красиво оформлена коробка парфуму: ніжний тілесно-бежевий прямокутник корпусу весь покритий ажурно розкиданими пелюстками чорних троянд, а глянсово-чорний флакон, в якому міститься парфум, оформлений в орієнтальному стилі, нагадуючи собою вміщення для чаклунського зілля, дійшовши до чаклунського зілля. Його гострий «шпиль» наче натякає на небезпеку залишити подряпину на серці, а мініатюрні бутони біля його підстави розкажуть про причину цих солодких страждань.

Стати володаркою справжнього чарівництва і отримати в безроздільне володіння дивовижний флакон можна, якщо купити Blumarine Dange-Rose в інтернет-магазині La Grande, тут представлена справжня продукція бренду.

 

Blumarine Dange- Rose – гармонія протилежностей

Аромат набуває незвичайного звучання пряного базиліка і гарячого, пристрасного рожевого перцю. М'який, вологий аромат стиглих груш сорту Nashi буде несподіваним продовженням цієї пряної теми, ставши його ніжним контрастом.

У «серці» композиції пахне незрівнянний букет з оксамитових, зрілих, розкішних троянд, чиє романтичне звучання підкреслено найніжнішим флером білих фрезій – повітряним, мов хмара, з легким відтінком фіалок. Солодкий, південний аромат магнолій, навпаки, посилює чуттєвий аспект рожевого пахощів, немов роблячи акцент на єдності протилежностей.

Базові ноти повні обволікаючого шарму кашмерану, що пестить, з його м'яким деревним звучанням, а нотку сексуальності додає йому акцент пачулі і теплий амбровий нюанс.

Ця парфумована вода ідеально огорне вас своїми обіймами восени, зробивши щедрою на ласку, а навесні додасть тепла та аури сексапільності, яка зробить вас ще бажанішою.

Щоб насолодитися своїми можливостями чарівниці, яка наказує емоціями оточуючих, варто купити Blumarine Dange-Rose – і купатися у вихорі компліментів, якими ви будете обсипані з ніг до голови, наче пелюстками троянд.