0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Lanvin Eclat D'Arpege Tropical Flower

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Lanvin Eclat d‘Arpege Tropical Flower Парфумована вода
Немає у наявності
Lanvin Eclat d‘Arpege Tropical Flower Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Парфум-мелодія звучить як алегорія. Тим не менш, його переливи подібні до музики, що виконується в техніці арпеджіо, коли акорди грають по черзі одні за іншими. Такий стиль властивий фортепіано та струнним інструментам. Він також закладений у пахощі, які приносять на землю те блаженство, яке зазвичай дарує їй талановите музичне виконання.

У далекому 1927 році з'явився аромат Жанни Ланвен, присвячений її дочці і легендою парфумерного мистецтва. У ньому було шістдесят запахів, що розкриваються гармонією витончених звуків. Культовий твір став символом модного будинку. Воно переживало різні перевидання, зберігаючи свою жіночність та таємничість. Продовженням легенди став виріб, що нагадує про літо. Якщо купити Lanvin Eclat d'arpege tropical flower , то легко поринути босими стопами на прохолодну зелену траву і вловити пахощі екзотичних квітів. Він відносить жінок у буйні тропіки, де ніколи не перестають світити сонце, співати птахів та цвісти надзвичайні рослини. Саме так задумала його великий парфумер Карін Дюбрей.

Дизайнери взяли за основу споконвічний флакон, розроблений Арманом-Альбертом Рату. У першій половині ХХ століття він вважався наймоднішим декоратором, який працював у стилі ар-деко. Пляшечка у формі кулі увінчана химерним тропічним листям і фірмовим значком бренду, що втілює материнську любов. Подовжений розпилювач вінчає рожеву квітку, що нагадує про вічну молодість.

Класифікація та композиція аромату

 

Життєрадісна, блискуча і квітуча - так можна сказати про чудову композицію, що належить до квітково-фруктового сімейства. У ній приховано трепет першої закоханості, запаморочливих почуттів від поцілунків та нескінченна романтика, властива дівочій душі. При цьому шедевр розрахований не лише на юних представниць прекрасної половини людства. Адже його закохані нотки не чужі жіночому серцю у будь-якому віці.

Краса ніжного персикового кольору сповіщає про весну. Вона дарує надію та передчуття дива. Петітгрейн надає їй загадковості та легкого кокетства. А зелений чай занурює все у майже прозору невагомість, тонізуючи найсвітліші відчуття. Запашний півонія розташований у неповторному дуеті з п'яним бузком. Вони немов уособлюють пару, що гуляє весняним садом. Їхні пахучі аспекти особливо розкриваються надвечір. Витонченість базових нюансів прикрашена шляхетністю білого кедра. Натяком на пристрасть та жадані мрії служить магнетизм білого мускусу. Без анімалістичних аспектів картина мала б незавершену. Чудовий шлейф струмить повітряно і плавно, повторюючи всі рухи своєї власниці.

Важко собі відмовити в мрії купити Lanvin Eclat d'arpege tropical flower . Мрія може стати реальністю з інтернет-магазином LaGrande , що гарантує оригінальність продукції. Рівень обслуговування зробить Вас постійним клієнтом. Купуйте із задоволенням!