0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Etat Libre D'Orange You Or Someone Like You

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Etat Libre d`Orange You Or Someone Like You Парфумована вода
193 грн

Життя надто динамічне, цікаве і непередбачуване, щоб дозволити собі витрачати час на розгадування концепції улюбленого аромату. Вибираючи парфум, ви шукаєте не просто доповнення до look'у. Ви підбираєте мелодію, яка вас розслаблюватиме, надихатиме, даруватиме енергію та відмінний настрій, насолоджуватиме нюх і не зухвальствуете своїм натиском. Ви знаходитесь в пошуках комфортного та вишуканого аромату, який з легкістю складе компанію вдень, зробить образ привабливим, стильним, надає йому актуальності та новизни. Їм може стати одне з недавніх витворів торгової марки Etat Libre d'Orange - композиція You Or Someone Like You .

Відомий французький бренд називають справжнім революціонером на парфумерному ринку. Займаючись випуском селективних видань із 2006 року, він провокує справжній фурор кожною своєю новою роботою. Епатажні та дуже неординарні аромати, вихід яких зазвичай супроводжується якоюсь легендою, наважуються носити далеко не всі. Ті композиції, яких у захваті частина вимогливої публіки, в інших шанувальників парфумерії можуть викликати нерозуміння і навіть неприйняття.

Засновником компанії Etat Libre d`Orange є парфумер Етьєн де Свардт, який до відкриття своєї справи співпрацював із Живанші та займався розробкою власної лінії ароматів для тварин. У його власному портфоліо можна знайти парфумерно-косметичну лінію продукції, призначену для американського спортивного бренду. Налагоджуючи роботу з майстрами для створення колекції ELDO, Етьєн не обмежував парфумерів вибором та вартістю інгредієнтів, дозволяв їм відходити від модних тенденцій, які часто ставлять креативних авторів у жорсткі рамки.

Якщо ви бажаєте мати у своєму розпорядженні неабияку парфум, флакончик якого зможете розділити зі своєю другою половиною, Lagrande рекомендує купити You Or Someone Like You . Оптимістичний, яскравий, запашний свіжістю зелені та іскристою прохолодою цитрусів, цей продукт стане гідним поповненням вашого парфумерного гардеробу. Над виданням, презентованим у 2017 році, працювала парфумер Кароліна Сабас. В описі продукту на своєму офіційному сайті виробник стверджує: «У ньому втілені всі жінки Лос-Анджелеса» і називає парфум «прихильним до себе», «сучасним, створеним з непідвладних часу матеріалів.

Парфюмова вода сімейства «фужерні цитрусові» розкривається колючим холодом м'яти, нюансами терпкого бергамота, гіркувато-свіжого грейпфрута, пікантного анісу. Життєрадісність зелених нот і чуттєвість ніжної троянди відчувається в її серці. Цей тандем доповнюють виразність смородинового листа та молекула гедіону, флер якої відрізняється легкістю, вишуканістю, посилює насиченість та інтенсивність звучання композиції. Завершує симфонію спокусливе пахощі білого мускусу - важкого, п'янкого, манливого.

Придбати парфум Etat Libre d`Orange у Києві та інших містах України ви можете, зробивши замовлення в Lagrande.