0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Etat Libre D'Orange The Afternoon of a Faun

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Etat Libre d`Orange The Afternoon of a Faun Парфумована вода
100ml
3 557 грн
Etat Libre d`Orange The Afternoon of a Faun Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Якщо досі ви тільки чули про твори Etat Libre d`Orange , поспішайте виправити цю помилку та познайомитися з продукцією відомого французького виробника ближче. Приймаючи рішення тестувати або купити The Afternoonof a Faun , одну з його робіт, ви цим погоджуєтесь із задекларованим торговою маркою правилом: жодних обмежень! Адже чуттєві, хвилюючі фантазію, яскраві та епатажні аромати створені для того, щоб їхні володарі могли бути собою, не прислухатися до чужої думки, йти на поводі у своїх думок та бажань, жити так, як хочеться тільки їм.

Торгова марка Etat Libre d`Orange відома модній публіці, починаючи з 2006 року – саме тоді бренд презентував свої перші твори. Ім'я, яке парфумер Етьєн де Свардт подарував своєму дітищу, перекладається як «Незалежна Помаранчева Республіка». Ця історична назва деякий час, у першій половині XIX століття, носила регіон у Південній Африці, де народився засновник парфумерного будинку. До створення власної компанії Етьєном було набуто серйозного досвіду в мистецтві парфумерії. Майстер наповнював парфумерне портфоліо Givenchy, створив лінію ароматів для котів та собак, співпрацював з американським брендом спортивної продукції Everlast, для якого їм було розроблено парфумерно-косметичну лінію.

Аромати від ELDO, як називають марку її шанувальники, – це продукція для справжніх оригіналів та шанувальників екстравагантних, неординарних, самобутніх нішевих парфумів. Чоловіки та жінки, які прагнуть підкреслити свої незвичайні парфумерні уподобання, вибирають саме такі композиції. І часто їх бажання збігаються, оскільки багато робіт в портфоліо ELDO є унісекс-ароматами.

The Afternoonof a Faun – це декларація безсоромних бажань та радості тілесних втіх. На створення аромату майстрів бренду надихнув скандальний балет «Післяполудневий відпочинок фавна», поставлений хореографом і балетмейстером Вацлавом Ніжинським у Парижі 1912 року. Відповідно до сюжету постановки, фавн, прокидаючись після сну, намагається зблизитися з німфами і бажає подарувати їм свою ласку. Ті, злякавшись його тілесних бажань, тікають. Фавн, перебуваючи у розгубленості між дійсністю та фантазією, не може зрозуміти, чим є те, що відбувається – сном чи реальністю?

Парфумована вода видана виробником у 2012 році. Її автором є майстер Ralf Schwieger. Мелодія розкривається нотами зухвалої шкіри та темпераментного чорного перцю, м'якістю кореня ірису, відлуннями гіркувато-ванільної мирри та пряно-бальзамічного безсмертника. Терпкість бергамоту і ніжність троянди, що звучать у «серці», доповнюються делікатністю дубового моху та нюансами п'янкого ладану. Пікантність кориці, переливи важкого жасмину та акценти теплого, густого бензоїну, що надає мелодії чуттєвості, звучать у завершальному штриху.

Придбати парфум від Etat Libre d`Orange ви можете, зробивши замовлення в Lagrande. Наш інтернет-магазин пропонує продукцію даного нішевого бренду за максимально прийнятними цінами.