0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Etat Libre D'Orange Rien

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Etat Libre d`Orange Rien Парфумована вода
193 грн
Etat Libre d`Orange Rien Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Він може стати вашим найсміливішим і незабутнім експериментом у галузі парфумерії, адже рідкісний аромат провокує настільки неоднозначні і настільки контрастні відчуття у різних людей: одні звеличують його, інші залишаються в глибокому здивуванні. Задовольнити свою цікавість щодо даного твору можна, якщо протестувати чи купити Rien .

Цінителі нішевої парфумерії знають: якщо ви хочете придбати щось нестандартне, необхідно ознайомитися з продукцією торгової марки Etat Libre d`Orange . Парфумерний будинок, який має горду назву «Незалежна Помаранчева Республіка», заснував Етьєн де Свардт. Парфумер відомий у світі ароматів із 1994 року – саме тоді, співпрацюючи з транснаціональною компанією LVMH, майстер створював свої перші роботи для французького бренду Givenchy. Потім запустив власну лінію парфумів для тварин, реалізацією яких займається Dog Generation. Після цього співпрацював з американським брендом спортивної продукції Everlast, для якого Етьєн розробив лінію ароматів та косметичних засобів для догляду за тілом. З 2006 року починається ера Etat Libre d`Orange – запуск нового бренду селективної парфумерії.

Покупці у США та країнах Європи вже встигли познайомитись та оцінити рівень цієї продукції. Мешканцям нашої країни вона стала доступною не так давно. Аромати від ELdO (таку абревіатуру застосовують шанувальники марки) – це втілення волі. Саме її власник бренду подарував авторам творів, даючи їм можливість творити поза рамками, традиційними правилами, модними тенденціями. Як результат, їх твори вийшли незвичайними, екстравагантними, чарівними. Чого варті лише провокаційні назви, у кожному з яких – таємні смисли та недвозначні натяки.

Rien , що в перекладі з французької означає «Ніщо», виробник називає вельми харизматичним ароматом, що пахне шкірою. Запахом, «тілом, що надягається і залишається в пам'яті». Він закликає "не обманюватися зовнішністю" і зіставляє його з "елегантністю та гіпнотичною красою сучасного Доріана Грея". Робота сімейства «деревні шипрові» видана французьким брендом у 2006 році, належить авторству майстра Антуана Лі та належить до категорії унісекс-ароматів.

Шанувальники композиції називають її мелодією, відчувши яку можна повністю випасти з того, що відбувається навколо, настільки магічно, владно і самобутньо вона звучить. Парфумована вода стартує нотами п'янкого ладану і різкістю грубої шкіри, тандем яких розбавляє витонченість альдегідів. Її «серце» наповнене терпкістю почуттів, спокусливим теплом амбри, делікатністю дубового моху, чуттєвістю смолистого стираксу. Фінальний акорд дарує пікантність чорного перцю та кмину, дивує відлуннями пудрового ірису, ніжної троянди та анімалістичними акордами лабдануму.

Придбати парфум від Etat Libre d`Orange ви можете, зробивши замовлення в інтернет-магазині Lagrande. Найприємніші ціни на оригінальну продукцію, широкий вибір товарів, відмінний сервіс – ми завжди раді нашим покупцям!