0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Etat Libre D'Orange Remarkable People

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Etat Libre d`Orange Remarkable People Парфумована вода
193 грн
Etat Libre d`Orange Remarkable People Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Etat Libre d`Orange – це бренд селективної парфумерії, заснований у 2006 році Етьєном Де Свардтом. Він спеціалізується на унікальних та самобутніх ароматах, які неможливо сплутати з іншими, адже парфумерам у компанії надано повну свободу творчості. Немає жодних обмежень, правил, догм, заборон та умовностей, що дозволяє створювати яскраві та оригінальні композиції, здатні підкреслити унікальний смак, індивідуальність та неповторний стиль свого власника.

Унісекс-парфум Remarkable People вийшов у 2015 році. Це східно-пряний букет, що підходить для Нього і для Нього. Він присвячений видатним людям, героям, які народжуються щодня. Їхнє життя є звичним і розміреним до певного моменту, коли невидима сила, обставини або певна подія уможливлює подолати межі дозволеного і вийти за межі буденності. Такі натури змінюють усталений порядок речей, руйнують статус-кво і відкриваються для нового, щоб зробити світ кращим. Потрапити в їхнє число можете і ви, надихнувшись чудовою парфумованою водою.

Відкривають чарівний твір п'янкі акорди шампанського. Ігристі та пустотливі, вони миттєво покращують настрій і викликають усмішку, допомагають відволіктися від рутини та проблем. Їх спокусливі переливи успішно доповнює сонячна енергія грейпфрута і щіпка пекучих спецій, що додають особливу динаміку. Кардамон із чорним перцем роблять звучання більш пікантним та інтригуючим, красиво переливаючись на тлі білих жасминових пелюсток. Запашна насолода пишних бутонів чудово гармонує з трепетною негою лабдануму, щоб потім змінити шляхетну деревну базу. Каррі та сандал, посилені молекулою Lorenox™, завершують чарівну комбінацію. Це справжнє свято у флаконі, квінтесенція світла і радості, що кружляє голову і мотивує на підкорення незвіданих вершин! Парфум нікого не зможе залишити байдужим - він переливчастий і привабливий, багатогранний і чудово збалансований, моментально налаштовує на позитив, вселяє впевненість у своїх силах та наповнює неймовірною енергією.

Композиція адресована харизматичним і стильним натурам, які звикли жити за власними правилами. Вони привабливі та незмінно елегантні, цілеспрямовані та наполегливі, наповнюють дні яскравими емоціями та сміливо втілюють мрії у життя, відважно долаючи будь-які перешкоди на своєму шляху. Ось чому їм так підходить цей динамічний, складний та інтригуючий аромат!

Придбати Etat Libre d`Orange Remarkable People в Україні можна в інтернет-магазині La Grande. Видання поміщене у традиційний флакон з ромбоподібною основою та глянсово-гладким металевим ковпачком. Пляшечка пофарбована градієнтом у бежево-пісочний відтінок, а на її ребрі красується емблема бренду. Це чудовий подарунок для поціновувачів ексклюзиву, а також колекціонерів та любителів складної, нішової парфумерії.