0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Escada Celebrate Now

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Escada Celebrate N.O.W. Парфумована вода
526 грн
683 грн
Акція
-23%
Escada Celebrate N.O.W. Парфумована вода (тестер)
80ml
1 020 грн
1 229 грн
Акція
-17%
Escada Celebrate N.O.W. Лосьйон для тіла
Немає у наявності

Escada Celebrate N. _ O. _ W. _ – п'янкому літу та романтиці присвячується!

 

Щороку, починаючи з 1990-го (саме тоді світ познайомився з першим ольфакторним творінням німецького модного будинку Escada), знаменита і улюблена багатьма марка балує своїх шанувальників новим розкішним парфумом. У тому числі - випускає нову лімітовану колекцію ароматів, присвячених найромантичнішому, найбезтурботнішому і чудовому часу в році – літу. Рік 2017 не став винятком, він ознаменувався появою Celebrate NOW

 

Із чого складається цей вишуканий аромат? З повітря та світла, квітів та прянощів, романтики та задоволення. Творцям чудового парфумерного твору, завдяки яскравому креативу німецького модного будинку Escada, вдалося поєднати воєдино пікантно-пряні орієнтальні ноти і запашну свіжість чарівно-прекрасних творів природи. Підсумок - абсолютна гармонія, досконала східно-квіткова історія.

Надихаючий концепт. Хвилююча парфумерна композиція

 

Аромат Escada Celebrate NOW багатоликий і багатогранний: іскристий, легкий, квітково-ніжний, але водночас по-східному хвилюючий, манливий, чуттєвий. Почати знайомство з ним слід з яскравої візуальної подачі.

Фото та відеоряд, що презентують чудову ольфакторну композицію, – вишуканий етюд у пастельно-рожевих тонах. Наповнена повітрям, світлом і кольором історія, занурює нас в атмосферу релаксу та млості, народжує асоціації з незабутніми побаченнями та романтичними зустрічами, чудовими світанками та дивовижною чарівністю п'янко-солодких літніх ночей. Особою цього легкого, але чарівного аромату стала Софі Фахрман – шведський письменник та fashion-журналіст.

На окрему увагу заслуговує візуальне оформлення хвилюючої ароматної історії. Celebrate NOW укладено у флакон, який ідеально доповнює загальну концепцію лімітованої лінійки 2017 року. Він виконаний з прозорого скла, тішить око делікатним ніжно-рожевим кольором, плавними вигинами та чарівними штрихами у вигляді крихітних повітряних ліхтариків. Флакон створений талановитою бразильською художницею та майстром з роботи з керамікою Валерією Насіменто. Саме її знамениті керамічні скульптури-пелюстки отримали продовження у повітряних ліхтариках.

Escada Celebrate N. _ O. _ W. _ - Бездоганний вибір!

Літній, п'янкий, карамельно-квітковий аромат Celebrate NOW з легкими, життєрадісними, але спокусливими нотами – бездоганний вибір для прекрасних дівчат, які бажають зачаровувати та захоплювати, надихатися та надихати. Декілька крапель парфуму, нанесених на ніжну шкіру, допоможуть створити грайливий настрій. Ідеально для романтичного побачення, приємної прогулянки, веселого проведення часу в компанії друзів. Лімітована колекція позиціонується як посвячена літу, проте солодко-квітковий аромат з витонченим ванільно-пряним післясмаком – відмінний засіб від осінньої хандри та чудовий спосіб зігрітися у зимову холоднечу.

Придбати Escada Celebrate NOW в Україні можна в інтернет-магазині La Grande. У лінійці аромату представлена парфумована вода, а також лосьйон для тіла та гель для душу. Парфум доступний для покупки у флаконах об'ємом 30, 50 і 80 мл.