0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Etat Libre D'Orange Files de Dieu Du Riz Et Des Agrumes

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

193 грн
Etat Libre d`Orange Fils de Dieu du riz et des agrumes Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Своєю оригінальною назвою будинок нішевої парфумерії Etat Libre d'Orange завдячує Помаранчевій Вільній Державі - це землі в Південній Африці, заселені голландськими колоністами-бурами. Довгий час вони перебували під контролем Британської імперії, і лише після багатьох років боротьби зуміли здобути незалежність. Там народився і виріс Етьєн Де Свардт і, подібно до батьків-засновників республіки, він створив власну країну, вільну від загальноприйнятих норм і догм, де немає жодних заборон для творчості та експериментів. Його клієнти — яскраві індивідуалісти, які відкидають умовності та шаблони, тому аромати вибирають собі під стать, такі ж бунтарські, яскраві та не схожі на інші.

Унісекс-композиція Fils de Dieu du riz et des agrumes була представлена у 2012 році. Це східно-пряний букет, над формулою якого працював Ральф Швігер (Ralf Schwieger), відомий своїми роботами для торгових марок Marc Jacobs, Hermes, Frederic Malle та Yves Saint Laurent. Дослівно назва парфуму перекладається як «Син Бога рису та цитрусів». При досить скандальній передісторії та епатажних батьках, аромат вийшов напрочуд безтурботним, світлим і лагідним. Він присвячений Філіппінам - райським островам, славетними мальовничими краєвидами, безмежними рисовими полями, а також дуже смачною кухнею. Це залитий сонцем куточок з статуями Будди, що мирно посміхаються, і пікантно-солодкими запахами, що долинають з лотків вуличних торговців.

Його атмосферу чудово передає стильна та незвичайна композиція, побудована навколо нейтрально-вершкового акорду рису басматі. Його делікатний та ніжний смак чудово передає нота підсмаженого кокосу та жасмину, злегка приправлена шисо. Трав'янисті переливи китайської м'яти чудово компенсують природну насолоду кориці, неквапом підводячи до темпераментного дуету цитрусів та спецій. Лайм з коріандром та імбиром у чудовій піраміді виразно впізнавані, але стримані. Вони утворюють прозору конструкцію, на якій пишним кольором розпускається запашна травнева троянда, укладена в затишні обійми кардамону та пухнастого мускусу. Зелений оксамит ветивера додає звучанню чудової свіжості та акварельної легкості, амбра забезпечує чарівне мерехтіння, немов відблиски сонця на золотих статуях, а завершує чарівну комбінацію анімалістична база зі шкіри, кастореуму та бобів тонка.

Просто чарівне поєднання, важке і спокусливе, але одночасно кристалічно-прохолодне і бальзамічно-солодке - притягує, немов потужний магніт, і змушує забути про все на світі. Ідеально підходить для вихідного дня або відпустки, зустрічі з друзями або прогулянки, коли вам нікуди поспішати, і можна розчинитись у моменті, як у краплі блискучого бурштину. Це чудовий вибір для прохолодної та вологої погоди, весни чи осені.

Придбати Etat Libre d`Orange Fils de Dieu du riz et des agrumes можна в інтернет-магазині La Grande.