0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Zadig & voltaire This Is Her

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • z

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Zadig & Voltaire This is Her Парфумована вода (тестер)
100ml
3 123 грн
3 631 грн
Акція
-14%
Zadig & Voltaire This is Her Парфумована вода
2 029 грн
2 387 грн
Акція
-15%
Zadig & Voltaire This is Her Набір (парфумована вода 50 мл + косметичка)
Немає у наявності

Його вважають однією з найвдаліших парфумерних робіт бренду. Ті, хто знайшов у ньому своє відображення, вважають справжнім злочином сумніву щодо його покупки, оскільки більш вишуканого парфуму, шлейф якого можна чітко вловити та розпізнати серед десятків інших, не існує. Ім'я цієї досконалості – This is H er .

Дану парфумовану воду 2016 року представив модний французький бренд Zadig&Voltaire. Компанія існує на ринку з 1992 року, вона є дітищем талановитого дизайнера Тьєррі Жилльє. Назва бренду складається з двох слів: імені відомого французького письменника та філософа Вольтера, а також фрагмента назви одного з його творів. У 2003 році до творчої команди марки приєднується Сесілія Бонстром, яка обійняла посаду її креативного директора. Завдяки її зусиллям концепція виробника сформувалася остаточно. Моделі, представлені ним, поєднували в собі елегантність та безтурботність, властиву молодіжній моді. Веселі принти із зображеннями квітів, метеликів та символічних для марки крил ангела нерідко з'являлися на одязі з її колекцій. Дебютний парфум компанія презентувала у 2009 році, і тим самим привернула ще більшу увагу модної публіки до своєї продукції. Парфумерія Zadig&Voltaire сьогодні має високий попит і вже встигла зібрати безліч хвалебних відгуків, що стосуються рівня своєї якості, вишуканості та стійкості.

Купити This is H er – значить потонути в м'яких і хвилях мелодії, яку називають витонченою і «смачною». Авторами видання, що належить до сімейства гурманських східних, є Сідоні Лансессер і Мішель Альмарак. Майстрам вдалося зібрати воєдино чарівний та багатогранний букет, ноти якого роблять ще більш розкішним вигляд темпераментної та впевненої в собі дами, а образу ніжної та романтичної дівчини надають чуттєвості та привабливості. У цій чудовій мелодії може знайти близькі своєму серцю мотиви особа, яка віддає перевагу важким, інтригуючим пудрово-молочним ароматам з вираженими ванільно-солодкими відтінками.

Початкові акорди This is H er звучать чуттєвими поривами жасмину самбак і пікантністю фруктово-деревних мотивів рожевого перцю, що надає композиції певної терпкості. Цей дует доповнюють витончені ноти альбіції, що виділяє чудове медово-квіткове пахощі. «Серцевий» акцент парфуму формують незвичайні трав'янисто-деревні нюанси каштана, що досить рідко зустрічаються в парфумерії. Цю ексклюзивну ноту відтіняють збиті вершки, акцент яких надає аромату тієї самої дивовижної молочності, і грайлива ваніль, що підсилює гурманські настрої. Мотиви важкого кашмірського дерева та розкішна насолода деревини сандалу формують вишуканий завершальний штрих парфумованої води.

Купити вишуканий парфум від Zadig&Voltaire може будь-яка з жінок, що бажає виглядати стильно та актуально. Замовити парфумерне видання, що сподобалося, можна на сайті інтернет-магазину Lagrande, що пропонує тільки оригінальну продукцію за дуже привабливими цінами.