0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Givenchy Gentleman 2017

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Givenchy Gentleman 2017 Туалетна вода
78 грн
Акція
Givenchy Gentleman 2017 Туалетна вода (тестер)
100ml
1 731 грн
2 085 грн
Акція
-17%
Givenchy Gentleman 2017 Набір (туалетна вода 100 мл + мініатюра 12.5 мл + гель для душу 75 мл)
3 060 грн
Givenchy Gentleman 2017 Дезодорант-стік
Немає у наявності
Givenchy Gentleman 2017 Набір (туалетна вода 100 мл + гель для душу 75 мл)
Немає у наявності
Givenchy Gentleman 2017 Набор (туалетная вода 50 мл + гель для душа 75 мл)
Немає у наявності

Givenchy Gentleman 2017



У серпні 2017 року модний бренд Givenchy представив оновлену версію свого культового чоловічого аромату. Gentleman 2017 – це сучасна інтерпретація, більш інтелігентна та витончена. Над її формулою працювали відразу два парфумери: Олів'є Кресп (Olivier Cresp) з Наталі Лорсон (Nathalie Lorson) представили класичного «джентльмена» у світлі останніх модних трендів. Він став молодшим і чуттєвішим, але зберіг природну чарівність і чудові манери, що досконало втілив у стильній рекламній кампанії британський актор Аарон Тейлор-Джонсон (Aaron Taylor-Johnson).



Деревний фужер - це чудовий приклад мужності, елегантності та галантності. Його власник не брутальний, але неймовірно харизматичний, вільний і сильний духом. Його не обмежують старомодні кліше, навпаки, він сміливо йде назустріч викликам, експериментує та створює абсолютно новий стиль, не соромлячись демонструвати свою витонченість. Він може дозволити собі бути ніжним та чутливим, чуйним та великодушним. Саме ця незалежність та відкритість вигідно виділяє його в натовпі та привертає зацікавлені погляди. Спокуслива композиція приваблює неймовірним багатством відтінків, багатогранністю розкриття та яскравою індивідуальністю. Вона ідеально підійде для вишуканих, впевнених чоловіків, які не прагнуть будь-що доводити оточуючим, а просто приймають себе такими, як є. Це сучасні та шляхетні лицарі з бездоганним смаком та привабливою усмішкою, перед якою неможливо встояти.



Відкривають букет традиційні алкогольні акорди. П'янкі пахощі коріандрової настоянки і грушевої горілки чудово доповнено соковитою нотою білої груші. Разом з ірисовою пудрою вона створює чудову ауру прохолоди і зачаровує особливим сяйвом свіжості. Це поєднання немов ретельно випрасувана і накрохмалена сорочка! Але якщо в оригінальному парфумі 1974 вона була ретельно застебнута до самого комірця, то в цій версії образ більш грайливий, з розстебнутими верхніми гудзиками, що оголюють шкіру. Трохи еротизму, що приємно пестить рецептори, їй додає фруктова насолода стиглого ананаса і прозора пряність трав'янисто-квіткових відблисків. Лаванда і герань приглушують сяючу білизну пудрових аспектів, змушуючи їх потемніти до кольору рідкого срібла і виявляючи легкий дзвін металу, що робить композицію особливо пікантною та інтригуючою. А на завершення чарівного образу проступає пухнастий мускус, що продовжує відчуття крохмальної чистоти, віртуозно доповнений тріскуче-сухими деревними пачулі, м'якою замшею і рідкісною чорною ваніллю. Досить несподівана, але нескінченно прекрасна комбінація, цілком доречна оригінальному стилю свого власника.



Купити Givenchy Gentleman 2017 можна в інтернет-магазині La Grande. До доглядової серії, окрім туалетної води, також увійшов і стіковий дезодорант з ідентичним запахом.