0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія M. Micallef Vanille Vanille

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

M. Micallef Vanille Vanille Парфумована вода
Немає у наявності
M. Micallef Vanille Vanille Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

M. _ Micallef Vanille Vanille – ванільна чарівність

 

Ваніль - дивовижна пряність. У її дивовижно-томному, вишуканому і насиченому пахощі таїться так багато! Цей чудовий аромат заспокоює і збуджує одночасно, в ньому іскриться сонячне світло і дзвенить чарівна прохолода. Він дозволяє поринути в атмосферу свята – феєричного, яскравого, нескінченного, огортаючи солодким теплом, немов м'яким пледом. Він - сама безтурботність, смак ласої випічки і приємних дитячих спогадів, що назавжди залишилися в серці.

Щоб розкрити всі грані чудово красивої та неймовірно багатогранної прянощі, селективний парфумерний будинок M. Micallef присвятив їй цілу ароматну колекцію, яка так і називається Vanille. Лімітована ванільна колекція була презентована у 2012 році. Неймовірний успіх спонукав авторів випустити її продовження, її другу частину. Так, у 2017-му чудова Vanille поповнилася новими фантастичними ароматами, серед яких – неперевершений Vanille Vanille .

M. Micallef Vanille Vanille – солодка розкіш !

Дивуючи Vanille Vanille - аромат, який повністю присвячений магічно-привабливій, хвилюючій уяву і ласкавому нюху ванілі. Якщо в інших парфумах, представлених у колекції, ноти ванілі створюють гарний фон, відтінюють і підкреслюють інші інгредієнти, що виходять на перший план, то тут вони є основною темою східно-гурманської ольфакторної композиції, що звучить проникливо і нескінченно привабливо.

Ексклюзивний Vanille Vanille пронизаний солодкою розкішшю. Парфумерна палітра аромату – це багатогранна та багатолика ванільна насолода, яка манить, вабить, грає безліччю тонів та відтінків. Вступ аромату інтригує своїм екзотичним звучанням. У верхніх нотах нюх захоплює вибуховий дует, що складається із свіжого, вершково-солодкого кокосу та пряного, пікантно-гострого анісу. Далі насолода тільки посилюється - у серці композиції вона звучить ласим пралине, відтіненим терпкими акцентами іланг-ілангу. Глибини та наповненості середнім нотам додає витончена, солодко-томна ірисова вуаль. У базових нотах настає черга тієї самої дивовижної ванілі, гіпнотичне звучання якої підкреслюють і посилюють смолисто-деревні акорди бензоїну.

 

M. _ Micallef Vanille Vanille – ода універсальності

 

Купити M. Micallef Vanille Vanille в Україні можна в інтернет-магазині La Grande. Ексклюзивний нішевий аромат бездоганний у своїй універсальності. Його досконала орієнтально-гурманська композиція побудована таким чином, що він однаково підходить представникам і сильної, і прекрасної половини людства.

Парфуми можна приміряти днем, що доповнить продуманий щоденний образ сміливим нюансом. Однак він, безперечно, стане гарним органічним продовженням і вечірнього образу – розкішного, виразного. У сувору зимову холоднечу або вогкий осінній вечір він зігріє затишною, млосною, огортаюче-ніжною насолодою, а в спекотний літній день підбадьорить темпераментними пряними акордами.