0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія M. Micallef Vanille Oud

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

M. Micallef Vanille Oud Парфумована вода
Немає у наявності
M. Micallef Vanille Oud Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

M. Micallef Vanille Oud – сага про кохання та задоволення!

 

Французький бренд селективної парфумерії M. Micallef – ваш вірний гід у світ ароматних насолод. Ольфакторні шедеври, що створюються в творчих лабораторіях цього парфумерного будинку, справді дарують неймовірну, ні з чим незрівнянну насолоду. Ще б! Адже всі вони створені з любов'ю та й присвячені, власне, саме цьому великому почуттю.

Тема кохання червоною ниткою проходить через усю творчість марки. І це не дивно: парфумерний будинок M. Micallef був заснований подружньою парою Мартіною Мікаллеф та Джеффрі Ньюманом, як логічне продовження їхніх трепетних взаємин. Кожен із створених будинком ароматів – це особлива історія. Яскрава, самобутня, неповторна – вона поміщена у флакон, що відображає сутність вмісту: такий самий гарний, вишуканий та неперевершений.

Парфум Vanille Oud , презентований талановитими парфумерами нішевого бренду M. Micallef в рамках колекції Vanille, також про кохання та задоволення. Його досконала ольфакторна палітра – вражаюче, надихаюче, сповнене неймовірної сили творіння, яке манить своєю надзвичайною глибиною та своєю винятковою виразністю. У ній панує загадковий і чуттєвий Схід і виразно відчуваються об'ємні дерев'яні відтінки.

M. _ Micallef Vanille Oud – магічна насолода

Парфумерна композиція Vanille Oud побудована навколо привабливих, чарівно-п'янких, наповнених солодкістю нот. На різних етапах звучання аромату вони різні та розкриваються оригінально та неповторно. У верхніх нотах панує яскрава і темпераментна кориця. Компанію їй складають пікантно-пряні, підбадьорливо-терпкі акорди шафрану та мускатного горіха. Це експресивне тріо збалансоване делікатною м'якістю та витонченістю прекрасної королеви квітів – троянди.

У серці аромату насолода перетворюється на обволікаючу і спокусливу. Вона звучить проникливо і чуттєво, зачаровує і п'янить насиченими деревно-бальзамічними акордами сандалу і глибокими смолисто-терпкими нюансами почув, ніжиться в лагідних обіймах кашмерана. У базових нотах прониклива і затишна насолода довго живе на шкірі ласими карамельно-ванільними відтінками і хвилюючим, об'ємним теплом мускусу і амбри, що буквально тактильно відчувається.

M. _ Micallef Vanille Oud – для закоханих у життя!

 

Купити M. Micallef Vanille Oud в Україні можна в інтернет-магазині La Grande. Чудовий східно-дерев'яний аромат представлений у флаконах об'ємом 100ml. Також парфумована вода пропонується у форматі флакона-тестера (якість вмісту так само високо, як і у звичайному флаконі).

Парфум з досконалою ольфакторною палітрою, в якій поєдналися сміливі, неординарні та виразні ноти, - ідеальний вибір, коли хочеться відчути яскраві фарби життя, насолодитися магічно красивим звучанням аромату, що довго грає на шкірі і залишає дивовижний післясмак.