0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія M. Micallef Vanille Gaiac

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

M. Micallef Vanille Gaiac Парфумована вода
Немає у наявності
M. Micallef Vanille Gaiac Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

M. _ Micallef Vanille Gaiac : зроблено з любов'ю!

Неперевершені ароматні історії народжуються, якщо поєднати воєдино істинний талант і креатив, що не знає меж, нестримне бажання творити і натхнення, яке черпається абсолютно звідусіль. Але неодмінна умова і обов'язковий інгредієнт, яким слід все щедро присмачити та рясно приправити, – кохання. Щира, справжня, всепоглинаюча!

Саме завдяки цьому високому почуттю і з'являються на світ парфумерні шедеври французької селективної марки M. Micallef, заснованої в 90-х роках ХХ століття сімейною парою Мартіною Мікаллеф і Джеффрі Ньюманом. Створювані ними аромати – цілий всесвіт, неймовірний світ, який полонить, манить, зачаровує та захоплює.

M. _ Micallef Vanille Gaiac : справжня насолода!

Ексклюзивний Vanille Gaiac – розкішна дерев'яно-пряна симфонія, написана геніальними творцями ароматів за допомогою рідкісних та дорогих масел та есенцій, сміливих поєднань та нетривіальних ольфакторних рішень. Її вишукане, насичене та виразне звучання – справжня насолода навіть для найдосвідченіших шанувальників парфумерного мистецтва.

Vanille Gaiac – один із дев'яти абсолютно магічних ароматів, що входять до складу неймовірної колекції Vanille. Свою назву парфум, презентований у 2017 році, отримав на честь рідкісного та дорогого інгредієнта – екзотичного дерева Гуаяк. Це дивовижний компонент із незвичайним, глибоким, специфічним солодко-димним звучанням, в якому переплітаються акорди чайної троянди, диму та ванілі, і саме він солює у серці композиції.

Початок ж – яскравий, напористий, темпераментний і трохи зухвалий. Верхні ноти стартують тонізуючими акордами бергамота, доповненими пекучою гвоздичною пряністю. Серце композиції віддано, як уже було зазначено, екзотичному гуаяку: його об'ємність, своєрідність та незвичайний колорит підкреслено за допомогою гіпнотичних жасминових акордів та благородних солодких та провокаційних шкіряних нюансів. В основі специфічне звучання гуаякового дерева роблять ще більш виразним і глибоким прониклива насолода ванілі та пралине, напориста терпкість ветивера та деревна пряність звабливого мускусу.

M. _ Micallef Vanille   Gaiac : вибір впевнених у собі!

Кому ж можна рекомендувати такий неординарний селективний парфум? Екстравагантний та сміливий, але красивий та вишуканий Vanille Gaiac – вибір рішучих та впевнених у собі особистостей. Аромат можуть сміливо приміряти представники як прекрасної, так і сильної половини людства. Він бездоганний як щоденний супутник для тих, хто хоче створити яскравий і незабутній образ, і просто ідеальний, коли йдеться про вечірній вихід або світський захід, що потребує відповідного настрою.

Купити M. Micallef Vanille Gaiac можна в інтернет-магазині La Grande. На нашому віртуальному ресурсі на вас чекає лише оригінальна продукція, максимально комфортний сервіс та негайна доставка в будь-яке місце країни. Якщо ж ви бажаєте особисто познайомитися із чудовим нішевим ароматом, створеним преміальним парфумерним брендом, запрошуємо вас до нашого шоу-руму, який знаходиться у місті Києві.