0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія M. Micallef Secret of Love Passion

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

M. Micallef Secret of Love Passion Парфумована вода
Немає у наявності
M. Micallef Secret of Love Passion Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

M. Micallef Secrets of Love Passion – розкриваючи секрет кохання !

 

Дивовижні та неперевершені аромати французької селективної марки M. Micallef - фантастична ода Любові. Про це найбільше почуття парфумери бренду зуміли розповісти за допомогою красивих ольфакторних композицій, що звучать яскраво, привабливо, дивно, просто неймовірно. Любові та її секретам парфумерний будинок присвятив найрозкішнішу колекцію – Secrets of Love.

У Secret of Love Collection, що була презентована у 2016 році, входить шість ексклюзивних ароматів. Всі вони об'єднані орієнтальною спрямованістю - чудова східна аура відображена і у візуальному оформленні парфумів, і в їх виразних палітрах. Кожен із ароматів розкриває тему кохання, але описує її унікально та неповторно. Зокрема, дивовижний Secrets of Love Passion присвячений пристрасті - почуттю сильного і яскравого, всеохоплюючого і всепоглинаючого.

M. Micallef Secrets of Love Passion – еліксир пристрасті !

Коли у ваших руках виявиться дивовижної краси флакон, ви, як за помахом чарівної палички, переміститеся у феєричну східну казку. Філігранні, майстерно виконані орнаментальні мотиви, що нагадують стародавні арабески, повідають не одну захоплюючу історію. Їхніми витонченими поєднаннями можна милуватися нескінченно, розчиняючись у незрівнянній атмосфері Сходу. Але найцікавіше чекає на вас під кришкою вишуканого флакона.

Пристрасна парфумерна симфонія Secrets of Love Passion починається виразним, темпераментним, сповненим звучанням. Верхні ноти захоплюють нюх пряною насолодою, в якій змішалися деревно-смолисті акорди вудового дерева та глибокі відтінки кориці. Її красиво доповнює вибухова свіжість апельсину. У серці аромату насолода перетворюється на ласу, карамельну. Орієнтального звучання серцевим нотам надає хвилююча, огортає томність кашмеранового дерева. Ноти, що завершують ольфакторну композицію, – тонкий шлейф, витканий з запашних і теплих, смолисто-терпких і деревно-туманних акордів сандалу, пачулі, мускусу. Їх дивовижне звучання делікатно, але пристрасно пестить шкіру шовком, що струмує, і м'яким оксамитом, розливаючись по тілу чуттєвою насолодою.

Придбати M . Micallef Secrets of Love Passion в Україні можна в інтернет-магазині La Grande. Ексклюзивний парфум, що уособлює любов і пристрасть, представлений у флаконах об'ємом 75ml, а також у форматі флакона-тестера.

Компоненти ольфакторної композиції підібрані таким чином, що нішевий аромат бездоганно розкривається як на жіночій, так і чоловічій шкірі. Насичено-пряний, східно-солодкий, що звучить хвилююче і принадно - він стане ідеальним доповненням фатального образу.

Розкішний M. Micallef Secrets of Love Passion - Чудовий подарунок, покликаний підкреслити ваші пристрасні почуття або вперше розповісти про сокровенне.