0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Franck Boclet Lavender Franck Boclet

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • f

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Franck Boclet Lavender Franck Boclet Набір (парфумована вода 4 флакони по 20 мл)
Немає у наявності
Franck Boclet Lavender Franck Boclet Парфумована вода
Немає у наявності
Franck Boclet Lavender Franck Boclet Парфумована вода (тестер без кришечки)
Немає у наявності

Franck Boclet Lavender – квінтесенція витонченості

 

Лаванда – один із символів Франції, де безкраї поля ніжно-фіолетового кольору простягаються на весь Прованс, будучи національною пам'яткою. Паризький кутюр'є Franck Boclet вирішив подарувати всьому світу їх особливий шарм, презентувавши незвичайно вишуканий аромат Lavender – парфумовану воду, прикрашену пряними, амбровими, ароматичними, бальзамічними, квітковими та цитрусовими акордами.

Прекрасний вибір як повсякденний або особливий аромат для всіх, кому близька ця фіолетова магія, що стала символом аристократизму і шляхетності. Він підкорить вас своєю стійкістю, красою розкриття і чудовим шлейфом: лавандова аура пошириться навколо вас незримо і чарівно, схиляючи всіх, кому пощастить опинитися з вами поруч.

Історія аромату

 

Лаванда шанувалася як пахощі ще в Стародавньому Єгипті: вже на той час людство оцінило цей тонкий аромат і його дивовижну стійкість. Римляни в епоху розквіту своєї Імперії також цінували тендітні фіолетові квіти, використовуючи їх для обмивання та ароматизації еліксирів та олій. Але, звичайно ж, парфумерія тих часів не була такою досконалою, як зараз.

Вершиною ольфакторного мистецтва, яке «приручило» такий ніжний аромат, можна по праву вважати композицію «Лаванда» від модного будинку Франка Бокле, одного з найвідоміших французьких дизайнерів сучасності. Традиційно він вважається експертом у чоловічій моді, але свою продукцію він випускає у форматі «Унісекс», адресуючи і чоловікам, і жінкам з тонким смаком.

Композиція поповнила основну колекцію бренду в 2017 році, ставши частиною ароматної «галереї», що включає найкрасивіші ноти парфумерії. Купити Franck Boclet Lavender в Україні можна всього за пару кліків в інтернет-магазині La Grande, який зібрав найкращі твори парфумерних будинків усього світу.

 

Магія фіолетового кольору

Парфуми вступають незвичайними цитрусовими нотами: гіркувато-пряним, ефірно-свіжим кумкватом і терпким, соковитим бергамотом. Цей тандем відмінно доповнює незвичайний інгредієнт у пахощах – зігріваючий, солодкувато-перечний духмяний кмин.

«Серце» твору цілком присвячене лаванді. Тут вона звучить просто чудово, огортаючи прохолодною хмаринкою в обрамленні чарівної аристократичної гіркоти артемізії (полину) і освіжаючої енергії зелених яблук, доповнених іскрами кориці, що ваблять.

Фінальний акорд зовсім інший: аромат тепліє, стає солодким, обволікаючим і шикарним: це вступає живе диво амбри, прикрашене орієнтальним акцентом терпких пряних почуттів, трав'янистою насолодою бобів тонка і смолисто-деревним шармом білого кедра.

Отже, якщо лаванда – ваш улюблений аромат, без цієї парфуми вашої колекції просто не обійтися – він стане її перлиною! Варто купити Franck Boclet Lavender - і ви відкриєте для себе всі можливі відтінки лавандової гами!