0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Floris Soulle Амбар

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • f

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Floris Soulle Ambar Туалетна вода
Немає у наявності
Floris Soulle Ambar Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Він спонукатиме вас пуститися в авантюру і напевно стане приваблювати веселим проведенням часу, щоб після, коли захоплююча пригода закінчиться, зігріти ласкавим сонцем подарувати зухвалість сміливого морського вітру, пригостити екзотичним ананасово-цитрусовим коктейлем і восх. Бути оповитим його флером так приємно і комфортно, адже майстри торгової марки Floris зробили максимум для того, щоб шанувальниці аромату Soulle Аmbar не проміняли його вишуканість, чуттєвість та привабливість ні на що інше.

Британський парфумерний бренд Floris існує з 1730 року. Саме тоді його засновник, народжений на іспанському острові Менорка, прибув Туманний Альбіон у пошуках кращої долі. Спочатку Хуан Фіменіас Флоріс займався виготовленням гребенів для волосся та наданням перукарських послуг. Після асортименту товарів, які пропонувала його перукарня, розширився. Серед них можна було придбати різноманітні аксесуари для краси чи догляду за собою, вишукані аромати. Їхній майстер розробляв власноруч, змішуючи ароматні есенції та олії, поєднання яких нагадувало йому про рідне Середземномор'я. Так з'явилися перші парфуми від Floris. В даний час компанія займається виготовленням парфумованої косметичної продукції, випуском якої супроводжується кожен новий аромат, а також продає брендові аксесуари, ароматичні свічки та дифузори.

Туалетна вода Soulle Аmbar , згідно з описом, розміщеним на сайті виробника, таїть у собі «дух пригод» і «заявляє про свободу». Вона присвячена корінням засновника парфумерного будинку та втілює «неквапливість середземноморського способу життя». Робота видана брендом у 2013 році та відноситься до категорії східних квіткових ароматів. Вона призначена для вимогливих жінок, які цінують високу якість продукції. Щоб насолодитися гармонією її букета, інтернет-магазин Lagrande рекомендує купити Soulle Аmbar .

Композиція розкривається нотами соковитого солодкого ананасу. Його екзотичне дихання доповнює стриманість терпкого бергамоту, деревно-бальзамічні акценти оптимістичного гальбануму та смолистий флер мастикового дерева. Чуттєвість хвилюючого жасмину, нюанси якого вгадуються в «серце» мелодії, посилюють гіркувато-квіткові мотиви герані. А відлуння трав'янистого буркуну звучать ще неординарніше, доповнені свіжістю та теплом пряно-терпкого рожевого перцю. Завершальний штрих видання наголошує на його розкіш. Тут спокуслива амбра сусідить з привабливим мускусом і дратівливою ваніллю.

Придбати вишуканий аромат Floris Soulle Аmbar сьогодні ви можете, оформивши замовлення в інтернет-магазині Lagrande. На нашій інтернет-вітрині ви точно зможете вибрати відповідну для вас парфумерну та косметичну продукцію. Всі товари, представлені у нас, оригінальні та пропонуються покупцям за найбільш прийнятними цінами. Для незмінних клієнтів діє програма лояльності.