0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Annick Goutal Un Matin D'Orage Eau de Parfum

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Annick Goutal Un Matin d`Orage Eau de Parfum Парфумована вода
Немає у наявності
Annick Goutal Un Matin d`Orage Eau de Parfum Парфумована вода (тестер без кришечки)
Немає у наявності

Annick Goutal Un Matin D`Orage Eau de Parfum

 

Якщо ваш ранок неспокійний, варто наповнити світ навколо ароматом умиротворення. Щоб гармонізувати себе та події навколо. Саме для таких моментів створено чарівний парфум Annick Goutal Un Matin D ' Orage Eau de Parfum – яскравіша і насиченіша версія бестселера «Грозовий ранок». У новинці ніби побільшало експресії та сили, ось чому саме парфумована вода збирає більше компліментів, привертаючи до себе увагу. Вона зачаровує з перших секунд красою поєднання білих кольорів і туберози, лактонних і ванільних, амброво-тварин і елегантних деревних нот.

Такий парфум здатний перетворити ваш настрій за лічені миті, додавши жіночності та млосності. Відмінний вибір для особливих подій, які повинні пройти чудово, які б труднощі ви не переживали напередодні.

Трохи історії

 

Перша версія аромату з інтригуючою назвою «Грозовий ранок» вийшла в 2009 році і буквально зачарувала своєю ранковою свіжістю літнього саду білих квітів після нічної негоди.

Однак жіночності має дуже багато аспектів, і в цьому ароматі автору композиції хотілося відкрити не лише красу юності, а й шарм розквіту чуттєвості та жіночої краси. Ось чому для парфумованої води, представленої у 2014 році, креативний директор бренду Ізабелла Доуйєн вирішила зробити акцент не на озоні та зелені, а на солодощі та чарах квіткового букету.

Красивий флакон класичної вінтажної форми увінчаний золотистою кришкою - він виглядає дуже ефектно, і при цьому французькою елегантно і витончено.

Вся колекція представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Annick Goutal Un Matin Eau de Parfum Ви можете за приємною ціною з гарантією справжності.

 

Ефект «Грозового ранку»

Якщо вам знайомий аромат однойменної туалетної води, що огортає все навколо своєї інтенсивної озонової свіжості, ви будете приємно вражені яскравим акцентом саме на вершково-солодких білих кольорах у версії парфумерної води.

Вона звучить чуттєво та насичено, у східному стилі. Відкривається квіткова симфонія яскравим акцентом гарденій – її масляно-солодких, ніжних, тропічних тонів. Гарденія – чудовий релаксант, вона заспокоює, розслаблює, знімає стрес та напругу. Миттєвість – і ви ніби ширяєте в хмарах, насолоджуючись моментом.

У «серце» твори з'єдналися божественна наркотично-приваблива тубероза з її вершковими півтонами, що манять, і співзвучна їй кремова ванільно-солодка магнолія.

База ще більше посилює жіночний аспект нотою бурбонської ванілі та смолисто-бальзамічним чарівним аспектом мирри на прекрасній підкладці гуаяка, чия деревина захоплює своїм відтінком екзотичних кольорів.

Якщо вам імпонують флорієнтальні чуттєві аромати, що підкреслюють вашу жіночу привабливість, вам неодмінно варто купити. в інтернет-магазині La Grande!