0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Kenzo L'Eau Kenzo pour Homme

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • k

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Kenzo L'eau Kenzo Pour Homme Туалетна вода
1 002 грн
1 207 грн
Акція
-17%
Kenzo L'eau Kenzo Pour Homme Туалетна вода (тестер)
100ml
1 171 грн
1 411 грн
Акція
-17%
Kenzo L'eau Kenzo Pour Homme Набір (туалетна вода 50 мл + косметичка)
Немає у наявності
Kenzo L'eau Kenzo Pour Homme Набір (туалетна вода 100 мл + гель для душу 75 мл)
Немає у наявності

Kenzo L' eau Kenzo Pour Homme - уся глибина водних просторів!



Свіжий і витончений, вишуканий і делікатний фужерно-водяний парфум L'eau Kenzo Pour Homme від Kenzo пахне просто нереально стильно! Зазвичай від акватичних ароматів не чекають харизматичного звучання, але тут воно втілено сповна! Його зелені, цитрусові, ароматичні, свіжі, пряні та квіткові акорди чудово тонізують, бадьорять, насичують вас енергією та надають яскравості. Якщо ви ведете активний діловий спосіб життя, ваш день розписаний по хвилинах і ніколи думати про бездоганність образу, цей парфум вирішить ваші іміджеві проблеми, адже він – відповідь на всі питання про ваш статус, смак і становище в соціаумі.

Звучання композиції дуже сучасне і динамічне, воно привертає до вас увагу тих, хто цінує бездоганність у бізнесі і водночас повільне, філософське вміння оцінити красу життя за межами ділової метушні.



Історія аромату

 

Творець бренду Кензо Такада спочатку займався моделюванням модного одягу. Він підкорив Європу, а потім і світ у другій половині ХХ століття, коли переїхав до Парижа. Вже в 1970 році він відкрив перший бутік Jungle Jap, де продавав свої колекції pret-a-porte, і лише наприкінці минулого століття бренд вийшов на новий рівень і, як багато модних брендів, створив свій парфумерний напрямок, почавши з жіночого аромату Kenzo de Kenzo (1988), а через три роки з'явився і знаменитий чоловічий бестселер Kenzo Pour Homme.

Історія ж «Води Kenzo» почалася в 1999 році з дивовижно тонкого аромату, що був презентований після більш ранньої версії для жінок. З того часу сімейство L'eau Kenzo стало великою та різноманітною колекцією, до якої увійшло близько трьох десятків фланкерів, де враховано всі нюанси сприйняття ароматів та створено безліч варіацій на будь-який, найвибагливіший смак.

В даний час парфум має дуже гарний дизайн упаковки і трохи змінену назву: L'eau Kenzo Pour Homme замість колишнього L'Eau Par Kenzo Pour Homme. Фірмовий стиль флаконів залишився незмінно чудовим: акварельно-блакитний парфум немов поміщений у прозору крижинку, що тане, з м'якими обрисами. Якщо вам близька японська культура і водночас ви звикли до європейського звучання парфумерії, вам варто купити Kenzo L'eau Kenzo Pour Homme і отримати втілення своїх бажань. В інтернет-магазині La Grande на вас чекає тільки справжня продукція бренду.

 

Kenzo L' eau Kenzo Pour Homme – шляхетність та бездоганність



Парфумеру Олів'є Креспу вдалося в цій композиції досягти досконалості в галузі чоловічих акватичних ароматів, але в 2017 році парфум був трохи переформатований відповідно до стандартів нового століття, і тепер його звучання стало легшим.

Старт композиції миттєво освіжає фруктовими та цитрусовими нотами екзотичного юзу та соковитого лимона, доповненими несподіваним акцентом свіжого зеленого перцю. У серці парфуму потужна акватична хвиля прикрашена пахощами лотоса та замороженої водяної м'яти, а також яскравими зеленими акордами. Базові ноти хвилюють мускусною спокусою та оксамитовою шляхетністю білого кедра.

Якщо вам до душі якісна та вишукана парфумерія з легким, повітряним та при цьому інтенсивним звучанням, безумовно, варто купити Kenzo L'eau Kenzo Pour Homme! В інтернет-магазині La Grande на вас чекає гарний вибір товарів.