0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Penhaligon's Halfeti

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • p

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Penhaligon`s Halfeti Парфумована вода
9 365 грн
Penhaligon`s Halfeti Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Східна казка для чоловіків та жінок

Цей нішевий шедевр зачаровує розкішною, екзотичною пряністю рідкісних кольорів та дорогоцінних спецій, кличе у таємничий заморський світ, дарує насолоду та радість. Аромат надихає на сміливі, зухвалі вчинки, турбує почуття. Його розкішні акорди пробуджують пристрасні мрії, створюють навколо своїх володарів романтичну ауру.

Композиція наділена яскравим орієнтальним звучанням, у яке вишукано вплетені м'які шкіряні та деревні мотиви. Букет адресований чоловікам та жінкам різного віку та соціального статусу. Парфум підходить юним романтикам, які мріють про пригоди, і успішним, навченим життєвим досвідом людям. Він красиво виглядає з невимушеними денними вбраннями молодих хлопців та дівчат, органічно вписується в образ елегантної дами та респектабельного джентльмена.

 

Історія аромату

2015 року культову парфумерну лінійку Trade Routers бренду Penhaligon's поповнила дивовижна серія Halfeti. Оригінальний твір з'явився на світ завдяки талановитому парфумерові Christian de Provenzano.

На створення ароматного нішевого шедевра майстри надихнули розповіді про часи, коли кораблі везли до лондонського порту розкішні тканини, рідкісні квіти та пікантні прянощі.

Свою назву композиція отримала на честь екзотичної, красивої чорної троянди. Росте вона лише в одному місці на землі — у Халфеті, маленькому турецькому містечку, розташованому на березі Євфрату. Особливий колір та запах виникли завдяки особливостям клімату, води та ґрунту регіону. Але в 1999 році, після будівництва дамби, більша частина території поблизу міста була затоплена, цей різновид троянд практично зник.

До таємничої квітки люди ставляться неоднозначно. Одні вважають його символом смутку, інші сприймають як вираження любові та відданості. Оцінити ці троянди, як і парфум, присвячений їм, здатні лише неординарні особистості. Тому купити Penhaligon's Halfeti — означає тонко підкреслити свою неповторність, самодостатність, впевненість, відтінити відмінний смак і вроджену шляхетність.

 

Таємнича мелодія про ніжність та пристрасть

Багата, багатогранна ароматна симфонія починається з динамічних акордів грейпфрута і бергамота, під акомпанемент зеленого листя кипарису, гіркого полину, запашного кардамону та пряного шафрану, бадьорить і приємно освіжає. Мелодія серця обдаровує важкими пахощами жасмину та болгарської троянди, а відтінки мускатного горіха тонізують, проганяють втому, допомагають розслабитися. Оксамитовий шлейф обволікає благородним теплом сандалу, уда і шкіри, збуджує переливами смолистого кедра, солодкої ванілі, бальзамічних бобів тонка. Ноти солодкого мускусу та чарівної амбри надають аромату стійкості та глибини, наповнюють атмосферу чуттєвими флюїдами.

В інтернет-магазині Lagrande ви можете купити Penhaligon's Halfeti та інші парфуми бренду за прийнятною ціною, замовивши безкоштовну адресну доставку кур'єром або Новою Поштою.