0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія L'Artisan Parfumeur Onde Sensuelle

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

L`Artisan Parfumeur Onde Sensuelle Парфумована вода
Немає у наявності
L`Artisan Parfumeur Onde Sensuelle Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

На початку травня 2014 року будинок нішевої парфумерної моди L`Artisan Parfumeur представив унісекс-композицію Onde Sensuelle . Це вишуканий пряний фужер, над створенням якого працював Бертран Дюшафур (Bertrand Duchaufour), популярний сучасний парфумер, відомий своїми роботами для таких брендів, як Lalique, Penhaligon, Olfactive Studio, The Vagabond Prince і Francesca dell'Oro.

Аромат спокусливий та пікантний, інтригуючий та захоплюючий. Автор описує його як ненаситну пристрасть, невимовне бажання, що зароджується під шкірою і поступово охоплює вас цілком. Справжня хвиля чуттєвості, потужний вихор, який змітає на своєму шляху всі перепони, щоб ви могли з головою поринути у невідані раніше відчуття. Ризикнете випустити на волю приховані фантазії і піддатися силі спокуси?

Чудовий букет побудований на грі контрастів: полум'яні спеції та хрумка свіжість ялівцю, тепло деревини та льодове подих кардамону, тягучість смол і трепетна ніжність пелюсток. Він розбурхує уяву і захоплює, зачаровує і притягує спокусливими переливами, холодить і зігріває. Це самобутній та яскравий парфум, чудове ольфакторне втілення пристрасті та бажання. Відмінний вибір для шанувальників незвичайних поєднань та нетривіальних продуктів.

Власник парфумованої води - натура пристрасна і палка, цілком віддається своїм захопленням і не терпить напіввимір. Його відрізняє вольовий характер, неймовірна чарівність та завзятість, які й дозволяють йому досягати успіху на будь-якій ниві. Робота, навчання, спорт, стосунки - завжди і скрізь він викладається на повну силу, а енергію для нових звершень йому забезпечує динамічний і чудово тонізуючий аромат.

Багатогранну і складну піраміду відкриває грайливий розсип цитрусів. Грейпфрут з бергамотом задерикувато поблискують на тлі дорогоцінних прянощів, роблячи звучання більш інтригуючим і привабливим. Гарячі спеції приваблюють своїм темпераментом і зухвалістю, гостротою та пекучою вдачею, розсипаючись міріадами вогників по шкірі. Імбир, шафран, кмин, кориця, гвоздика і суміш перців накочують вогненними хвилями, щоб потім розбитися об крижану скелю ялівцевих ягід. Таке поєднання миттєво бадьорить і прояснює думки, стимулює та мотивує. Це запаморочливий ковток енергії, який вселяє впевненість у своїх силах та допомагає впоратися з будь-якими викликами. Темперамент прянощів пом'якшують граціозні вкраплення жасмину. Медово-солодкі і ніжні, вони гармонійно поєднують чуттєві спеціальні мотиви з блиманням тягучого вуду і карамельної амбри. Струменистий мускус додає звучанню особливу легкість і об'єм, гармонійно завершуючи приголомшливий образ.

Така композиція відмінно доповнить денний ансамбль і допоможе пережити виснажливу літню спеку. Купити L`Artisan Parfumeur Onde Sensuelle в Україні можна в інтернет - магазині La Grande.